Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, κατά τη μία επίθεση «η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.»

Η ομάδα κουκουλοφόρων που πέταξε τέσσερις βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων, οι οποίες εξερράγησαν στο εξωτερικό του κτιρίου.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας χωρίς να συλληφθεί κανείς.

Την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, έμπαινε στα γραφεία ο βουλευτής Γ.Αρβανιτίδης ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Το κόμμα, καυτηριάζει το γεγονός ότι «παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.»

«O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.