Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Τόσο η στάση όσο και τα λεγόμενα της Αμαλίας ωθούν τη Βέρα να επισπεύσει την αναχώρησή της για την Ελλάδα. Η Εύα διαπιστώνει ότι η Ολγα είναι ζευγάρι με τον Σάκη, την ίδια στιγμή που ο Αλεξ και η Αννα ανυπομονούν για τη μέρα που θα ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Η Τατιάνα προσπαθεί να αντισταθεί στην πολιορκία του Τόνυ, ενώ συγχρόνως αρχίζει να μελετά τον φάκελο της ληστείας μετά φόνου της Αθηνάς Στεργίου. Ο Παύλος και η Μάρθα διαπιστώνουν ότι η Σαμίρα είναι άστεγη και την περιθάλπουν.


Ξένες ταινίες
«Το θήραμα» ΣΚΑΪ, 21.00
Ενας ψυχρός και αδίστακτος επιχειρηματίας (Μάικλ Ντάγκλας), προσλαμβάνει έναν νεαρό οδηγό ιχνηλάτη (Τζέρεμι Ιρβαϊν) για να τον βοηθήσει στο κυνήγι του στην έρημο Μοχάβε. Από λάθος του, ο επιχειρηματίας σκοτώνει έναν άγνωστο άνδρα, και για να αποφύγει τη σύλληψη αποφασίζει να φορτώσει τον φόνο στον ιχνηλάτη. Αυτή η απόφασή του θα οδηγήσει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξή του. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ρομπ Γουάιτ με τίτλο «Deathwatch». (ΗΠΑ, 2014, 91′)
«Το Λονδίνο έπεσε» (London has fallen)
STAR, 22.30
Ο βρετανός πρωθυπουργός πεθαίνει υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παρευρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, ενώ ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στη Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Ααρον Εκχαρτ, Αντζελα Μπάσετ. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2016, 88′)