Ο Γευσιγνώστης μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 21 Ιανουαρίου

Για το πλούσιο πρώτο τεύχος του 2018 ταξιδέψαμε στη Νάπολη, συναντήσαμε τον διάσημο σεφ Τσίρο Σάλβο και μας αποκάλυψε βήμα-βήμα τα μυστικά της ναπολιτάνικης πίτσας.

Στον «Γευσιγνώστη» Ιανουαρίου προτείνουμε, επίσης, 70 δοκιμασμένες συνταγές για κάθε περίσταση:

• Αφιέρωμα σαλατογεύματα. Ολοκληρωμένες προτάσεις για καλύτερη διατροφή.
• Vegan έκπληξη με κεφτέδες φασολιών.
• Ψαροφαγία. Πρωτότυπα μαγειρέματα με φρέσκο ελληνικό τόνο.
• Νόστιμα και πρωτότυπα πιάτα που ετοιμάζονται μέσα σε 30’
• Εντυπωσιακά και νόστιμα σάντουιτς, που μπορούν να συναγωνιστούν και το πιο γκουρμέ πιάτο.
• Υπέροχα πρωινά.
• Γλυκά με λεμόνι.
• Ένα «μαγικό» τουρσί. Μια εύκολη παρασκευή που μεταμορφώνει όλον τον χρόνο κάθε φαγητό που χρειάζεται φρέσκο λεμόνι.
• Τις διευθύνσεις για τα καλύτερα φαλάφελ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με το «ΒΗΜΑ»

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!