Ξένες σειρές
Drop dead diva Mega, 01.00
Η μήνυση που καταθέτει η Τζέιν για λογαριασμό μιας νεαρής κοπέλας που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια ενός rave party έχει ως αποτέλεσμα ο Οουεν να δεχθεί απειλές κατά της ζωής του. Παράλληλα η Κιμ και ο Γκρέισον εκπροσωπούν έναν δότη σπέρματος που απαιτεί να του αναγνωρισθούν τα δικαιώματά του ως πατέρα.

The good wife Σκάι, 02.15
Οι δικηγόροι του γραφείου οργανώνουν μια «δίκη-πρόβα» για να δουν πώς θα πάει η υπόθεση που έχουν αναλάβει όταν εξεταστεί μπροστά σε κανονικό δικαστήριο. Ετσι η Alicia και ο Cory βρίσκονται «αντιμέτωποι» με τον Will και την Diane, γεγονός που θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τα «ταλέντα» τους. Εν τω μεταξύ, ο Eli και ο Jordan προσπαθούν να διατηρήσουν και οι δύο τη θέση τους στην καμπάνια του Peter.
Ελληνική ταινία
«Ενα πλοίο για την Παλαιστίνη» ΕΡΤ2, 22.15
Η τελευταία ταινία του Νίκου Κούνδουρου εμπνέεται και από πραγματικά γεγονότα και διαδραματίζεται σε ένα μικρό ελληνικό λιμάνι στον Νότο της Πελοποννήσου, όπου έχει αναπτυχθεί μια μικρή εμπορική πόλη με εύκολη επικοινωνία για εμπορικές συναλλαγές με Μαρόκο, Τυνησία και Αλγέρι. (2012, 80′)
Ξένη ταινία
«Unstoppable» Star, 22.00
Το «Unstoppable» βασίζεται στη συγκλονιστική υπόθεση του συρμού SD 40 #8888 που το 2001 διήνυσε δίχως μηχανοδηγό περίπου 100 χιλιόμετρα για δύο ώρες πάνω στις γραμμές που διασχίζουν την Πολιτεία του Οχάιο. Με τα φρένα εκτός λειτουργίας, οι υπεύθυνοι έδωσαν τη λύση της παράλληλης πορείας άλλης αμαξοστοιχίας που φρέναρε ταυτόχρονα με τη μη ελεγχόμενη έτσι ώστε ένας ριψοκίνδυνος υπάλληλος της εταιρείας να πηδήξει πάνω της και να τη «δαμάσει». Στην ταινία ένας βετεράνος μηχανικός και ένας νεαρός προϊστάμενος αμαξοστοιχίας συνεργάζονται για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου που μεταφέρει θανατηφόρες τοξικές ουσίες. (ΗΠΑ, 2010, 91′)

HeliosPlus