Στα κανάλια Νοvacinema, συνεχίζουν να παίζουν όλες οι ταινίες της Warner Bros, αποκλειστικά, σε πρώτη HD προβολή. Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, επιλέγουν ως πρώτο τηλεοπτικό σταθμό τους στην Ελλάδα, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως «Υπέροχος Γκάτσμπι», ο Ζακ Γαλιφιανάκης στο «The Hangover Part ΙΙΙ» και ο πολυαναμενόμενος νέος Σούπερμαν στο «Man of Steel».

Η Nova συνεχίζει τη στενή και αποκλειστική της συνεργασία με την Warner Bros, εξασφαλίζοντας για τους συνδρομητές της την πρώτη τηλεοπτική προβολή των νέων μεγάλων επιτυχιών του ιστορικού χολιγουντιανού στούντιο, λίγο μετά την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το 2012, οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, απόλαυσαν την τηλεοπτική πρεμιέρα των μεγαλύτερων blockbusters, όπως οι ταινίες «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», «Η Κοκκινοσκουφίτσα», «Αφεντικά για Σκότωμα» και «The Hangover Part II», οι οποίες συγκέντρωσαν 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office!

Οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν την πρώτη τηλεοπτική πρεμιέρα των ταινιών της Warner Bros και τη νέα σεζόν, 2013-2014: «Τζακ ο Κυνηγός των Γιγάντων», «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», «The Hangover Part III», «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι», «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», αλλά και την οσκαρική επιτυχία της χρονιάς, «Επιχείρηση: Argo» του Μπεν Αφλεκ!

Όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ στο πρόγραμμα των Novacinema, σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης από το κανάλι Novacinema HD, αλλά και επιλογές σε 3D για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία!

Η νέα συμφωνία εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση μέσω PC & tablets, καθώς επίσης και On demand, έχοντας στόχο να υποστηρίξει τη στρατηγική της Nova για διάθεση ταινιών μέσω των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών που θα λανσάρει στο προσεχές διάστημα.