Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το The Westin Resort Costa Navarino, από το Αμερικανικό Condé Nast Traveler και το TripAdvisor. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων του resort complex που λειτουργεί η Starwood Hotels and Resorts στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, κατατάσσεται σύμφωνα με τη Gold List 2015 του αμερικανικού Condé Nast Traveler ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.
Το The Westin Resort Costa Navarino (www.westincostanavarino.com) είναι το ένα από τα δύο ξενοδοχεία που εκπροσωπούν την Ελλάδα στη φετινή λίστα. Το Condé Nast Traveler κάνει ξεχωριστή μνεία στις παροχές για παιδιά στο Navarino Dunes, όπως το ειδικά σχεδιασμένο κέντρο SandCastle, όπου οι μικροί επισκέπτες απασχολούνται δημιουργικά, γνωρίζοντας μεταξύ άλλων αθλήματα, το περιβάλλον και τη Μεσσηνιακή ιστορία. Επίσης αναφέρεται ιδιαίτερα και στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και στις πολλαπλές επιλογές και δυνατότητες που παρέχει το The Westin Resort.
Η διάκριση αυτή, που αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε ξενοδοχείο, έρχεται σε συνέχεια των βραβεύσεων για τον προορισμό και τα ξενοδοχεία, σε θεσμούς όπως τα Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards, World Travel Awards, Tourism for Tomorrow Awards, EHMA Sustainability Awards, Green Key Awards και πολλών ακόμη, συμβάλλοντας στην καθιέρωση του The Westin Resort και της Costa Navarino ως τουριστικού προορισμού υψηλού επιπέδου, ιδανικό για διακοπές κάθε εποχή του χρόνου.
Παράλληλα, το The Westin Resort Costa Navarino βραβεύτηκε στην κατηγορία Exceptional Service Awards, από τον τουριστικό ιστότοπο TripAdvisor. Ανάμεσα σε 3.500 υποψηφιότητες που κατατέθηκαν το TripAdvisor βράβευσε 40.