Roadshow σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο πραγματοποιεί στις 5 και 6 Ιουνίου η Marketing Greece, προκειμένου να ενημερώσει τους τουριστικούς φορείς των περιοχών για τη λειτουργία και τα επόμενα σχέδια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας που ίδρυσαν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και η Ενωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).
Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο Electra Palace και στη Ρόδο την Πέμπτη στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Rodos Palace. Κατά τη διάρκεια των roadshow θα παρουσιαστούν οι άξονες δραστηριότητας της Marketing Greece, όπως η δημιουργία ενός παγκοσμίου επιπέδου website, η ανάπτυξη ηλεκτρονικών μέσων δικτύωσης, η οργάνωση της σχέση της εταιρείας με γραφεία δημοσίων σχέσεων στις βασικές αγορές – στόχους, προκειμένου να εφαρμοστούν ολοκληρωμένα προγράμματα προώθησης επιμέρους τουριστικών περιοχών και τουριστικών προϊόντων.
Στόχος της εταιρίας είναι να υποστηρίξει το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στη δημιουργία νέας τουριστικής ταυτότητας της Ελλάδας και να αναδείξει τη χώρα ως παγκόσμιο προορισμό.