Η Διεθνής Επιθεώρηση Χρηματοοικονομικού Δικαίου (International Financial Law Review – IFLR), που κατ’ έτος εκδίδει τον πλέον αξιόπιστο οδηγό για τις ανά τον κόσμο δικηγορικές εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται στο χρηματοοικονομικό δίκαιο και στο δίκαιο των επιχειρήσεων, πραγματοποίησε στο Λονδίνο, στις 22 Μαρτίου 2012, την ετήσια εκδήλωσή της για την ανακήρυξη των κορυφαίων δικηγορικών εταιρειών στην Ευρώπη.

Το βραβείο απονέμεται με βάση τη εν γένει δραστηριότητα των δικηγορικών εταιρειών και τη συμμετοχή τους ως συμβούλων σε επιχειρηματικές συμφωνίες και συναλλαγές ιδιαίτερου εύρους και σημασίας ή ακόμη και πρωτότυπου από νομική σκοπιά χαρακτήρα.
Δικηγορική εταιρεία της χρονιάς για την Ελλάδα ανακηρύχθηκε η Δικηγορική Εταιρεία Κουταλίδη.
Για λογαριασμό της δικηγορικής εταιρείας στην εκδήλωση παρέστησαν και παρέλαβαν το βραβείο και τιμητική πλακέτα οι Νίκος Χ. Κορίτσας, διαχειριστής -εταίρος, Νίκος Ε. Πιμπλής, αναπληρωτής διαχειριστής – εταίρος, οι εταίροι Κάτια Ι. Πρωτόπαππα και Νίκος Β. Σαλακάς, καθώς και η Σόφη Κουταλίδη, εταίρος και σύζυγος του προσφάτως αποβιώσαντος ιδρυτή της εταιρείας και εκ των κορυφαίων Ελλήνων νομικών στον κλάδο του δικαίου των επιχειρήσεων, Τρύφωνα Ι. Κουταλίδη.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Νίκος Χ. Κορίτσας δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας και σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών όλων μας για παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών. Ευχαριστούμε θερμά για την τόσο τιμητική διάκριση προς εμάς και τον τόπο μας».

Η εκδήλωση έγινε παρουσία σημαντικού αριθμού εκπροσώπων διεθνών τραπεζών και χρηματοοικονομικών οίκων, μεγάλων εταιρειών και διεθνών οργανισμών του χρηματοπιστωτικού τομέα αλλά και των σημαντικότερων διεθνώς δικηγορικών εταιρειών.