από metereologos.gr
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018
 

Λουκάκος Γιάννης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/08/2016, 09:00 Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2015, 12:09 Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 • σχολιάστε
Για να φρυγανίσουμε το ψωμί ραντίζουμε πρώτα τις φέτες με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε μία λαμαρίνα, στον φούρνο, {LF}στα κάρβουνα, ή στη φρυγανιέρα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2015, 03:43 Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Συνοδέψτε το με πουρέ γλυκοπατάτας, ρύζι μπασμάτι ή ταλιατέλες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2016, 17:12 Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 • σχόλια (1)
Χρησιμοποιήστε φρέσκο δενδρολίβανο που με την έντασή του θα γίνει το ιδανικό ταίρι στο εξίσου δυνατό και μυρωδάτο λεμόνι
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2015, 01:39 Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Είναι σημαντικό να προσθέτουμε τον ζωμό συχνά και σε μικρές ποσότητες, ίσα ίσα να καλύπτεται το κριθαράκι, ώστε να επιτύχουμε το σωστό χύλωμα του ζυμαρικού
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2017, 16:14 Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Για να φρυγανίσουμε το ψωμί ραντίζουμε πρώτα τις φέτες με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε μία λαμαρίνα, στον φούρνο, {LF}στα κάρβουνα, ή στη φρυγανιέρα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2016, 16:38 Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2017, 12:21 Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Πριν από το μαγείρεμα καθαρίζουμε τα φασολάκια περιμετρικά, ώστε να απομακρυνθούν οι ίνες που είναι σαν κλωστή, και κόβουμε τις άκρες τους.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2017, 13:50 Τρίτη, 1 Μαΐου 2018 • σχολιάστε
Τους τηγανίζουμε για να τους πάρουμε μαζί στο πικνίκ ή αφού επιστρέψουμε από το πλέξιμο του στεφανιού.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2017, 15:51 Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 • σχολιάστε
Το κύμινο, με το πικάντικο, ζεστό και γλυκό άρωμά του, ισορροπεί με τη σπιρτάδα του πορτοκαλιού σε μια γλυκόξινη σάλτσα ιδανική για τυριά
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/08/2014, 14:03 Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 • σχολιάστε
Τα κλασικά ελληνικά ζυµαρικά σε εναλλακτική εκδοχή. Για ένα καλό ξεκίνηµα της εβδοµάδας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/08/2016, 09:00 Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2016, 15:56 Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2012, 07:16 Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 • σχόλια (3)
Αναρωτιέστε πώς να µαγειρέψετε πάλι τη φασολάδα; η απάντησή µας είναι όπως θα την τρώγατε και σε ένα ορεινό χωριό, αλλά σε προχωρηµένη εκδοχή.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2017, 16:39 Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2017, 16:38 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2017, 13:54 Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 • σχολιάστε
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2017, 16:09 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 • σχολιάστε