Πλούσιο θα είναι το συναυλιακό πρόγραμμα του κέντρου τέχνης και πολιτισμού Beton7 τον Μάιο. Στις 3 Μάιου, στη σκηνή θα εμφανιστεί το Alekos Vretos Quartet, στις 8 Μαιου το κουαρτέτο του Μιχάλη Παπαδόπουλου και στις 10 Μαΐου, η Παυλίνα Στυλιανού μαζί με τους μουσικούς της μας δείχνουν τις «Σκιές του Δρόμου», στο Black Box του Beton7.
Μετά το δισκογραφικό ντεμπούτο του «Yunan», το 2004 και το πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Mergin» το 2009, ο Αλέκος Βρέτος παρουσιάζει τη νέα του δουλειά, το «K on Top». Μια δουλειά εκρηκτική, αφού χαρακτηρίζεται από τον αυτοσχεδιασμό και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μουσικών. Το αποτέλεσμα είναι ένα μπουκέτο ηχοχρωμάτων, το οποίο κυριαρχείται από παραδοσιακά Αραβικά, Ελληνικά και Αρμένικα στοιχεία. Το κουαρτέρτο αποτελείται από τους: Αλέκος Βρέτος (ούτι), Δημήτρης Σεβδαλής (πιάνο), Δημήτρης Χριστόπουλος, (μπάσο) Δημήτρης Κλωνής (τύμπανα).
O κιθαρίστας Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά από πολυετή απουσία στην Ελβετία, επιστρέφει στην τζαζ σκηνή της Αθήνας με ένα δυναμικό κουαρτέτο bebop τζαζ έχοντας μαζί του τον Έλληνα μπασίστα Γιώργο Αντωνίου. Το σχήμα συμπληρώνουν ο Σέρβος πιανίστας Σρέτεν Μπουκούσιτς και ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος.
H Παυλίνα Στυλιανού και οι μουσικοί της με ρετρό διάθεση ή προτείνοντας τζαζ διασκευές αγαπημένων τραγουδιών ταξιδεύουν το κοινό στο Παρίσι και το Βερολίνο, σε πόλεις-σύμβολα στην ιστορία του μουσικού θεάτρου και του καμπαρέ, χώρες της ουτοπίας που προκαλούν το νου να φανταστεί το ανέφικτο, να χορέψει σε ρυθμούς βαλς, ταγκό και σουίνγκ με την Εντίθ Πιάφ, τον Ζακ Μπρελ, την Μάρλεν Ντίτριχ , τον Κόουλ Πόρτερ, τον Άστορ Πιατσόλα, τον Κουρτ Βάιλ.
Πληροφορίες
Alekos Vretos Quartet
Ημερομηνία:
3 Μαΐου 2015, 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 10€ Κανονικό & 5€ Φοιτητικό, Μαθητικό, Ανέργων
Michael Papadopoulos BeBop Quartet
Ημερομηνία:
Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015, 21.00
Εισιτήριο: 10€ γενική είσοδος, 5€ φοιτητικό, ανέργων
Η Παυλίνα Στυλιανού και οι μουσικοί της
Ημερομηνία: Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, 21.00
Εισιτήριο: 10€ γενική είσοδος, 5€ φοιτητικό, ανέργων
BETON7
Πύδνας 7, Βοτανικός(στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
τηλ.2107512625