Πώς μπορεί η οικονομική κρίση να επηρεάσει το φλερτ, τον έρωτα, την αγάπη, το σεξ και τον γάμο, τις γεννήσεις αλλά και τη βιομηχανία του αγοραίου έρωτα; Μια άποψη πάνω σε αυτό το επίμαχο ερώτημα καλείται να δώσει το ντοκιμαντέρ των Κώστα Καλλέργη και Θεώπης Σκαρλάτος το οποίο τιτλοφορείται «Ερωτας στα χρόνια της κρίσης» και ολοκληρώθηκε προσφάτως.

Σύμφωνα με την παραγωγή πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ είναι νέοι αναγκασμένοι να ζουν σαν έφηβοι, ζευγάρια που ζουν τον έρωτά τους μέσα από την πολιτική δραστηριοποίηση, ονειροπόλοι που συνεχίζουν να ονειρεύονται αλλά και άνθρωποι που αναγκάστηκαν να στραφούν στην λύση του πληρωμένου σεξ για να επιβιώσουν.
Η ταινία ξεκίνησε ως παραγωγή crowdfunding (χρηματοδότηση κοινού) αλλά εν συνεχεία βρήκε παραγωγούς τρεις ιδιώτες. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη από τον Ιούνιο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2014. Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες «με την οικονομική κρίση να συνεχίζεται, προσφέρει μια μοναδική ματιά στις ζωές των ανθρώπων που τη βιώνουν, πέρα από τη στερεοτυπική προσέγγιση της καθημερινής ειδησεογραφικής κάλυψης.»
Τόσο ο Κ. Καλλέργης όσο και η Θ. Σκαρλάτος είναι ελεύθεροι (freelance) δημοσιογράφοι και κινηματογραφικοί παραγωγοί. Η ελληνοαγγλίδα Σκαρλάτος έχει συνεργαστεί με το ΒΒC, ενώ ο Καλλέργης έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο ΜΕGA στις εκπομπές «Εμπόλεμη ζώνη» και «Ερευνα».
Προς το παρόν η ταινία δεν έχει βρει διανομή στις ελληνικές αίθουσες. Εχουν γίνει προσπάθειες ωστόσο για την προβολή της σε διεθνή φεστιβάλ. Η avant-premiere της στην Αθήνα θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Δαναό (Λεωφόρος Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι). Ωστόσο η προβολή δεν θα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Το επίσημο site της ταινίας: http://www.loveornothing.org/