Πεζογραφία, ποίηση, αστυνομικά, δοκίμια, μαγειρική, λευκώματα, παιδικά διαθέτουν με έκπτωση 50%-70% οι εκδόσεις Καστανιώτη, στο 104-Κέντρο Λόγου και Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη (Θεμιστοκλέους 104, Αθήνα), από την Παρασκευή 6 Απριλίου ως τη Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου. Ώρες λειτουργίας: Παρ.: 4.00 μ.μ.-10.00 μ.μ., Σάβ.-Κυρ.: 10.00 π.μ.-10.00 μ.μ., Μ. Δευτ.: 4.00 μ.μ.-10.00 μ.μ.

Περισσότερους από 60 τίτλους ελλήνων και ξένων συγγραφέων σε διάφορα είδη (πεζογραφία, αστυνομικά, βιογραφίες, δοκίμια, μελέτες, παιδικά) διαθέτουν με έκπτωση από 45%-60% οι εκδόσεις Μεταίχμιο. Στην Αθήνα, στον Πολυχώρο του Μεταιχμίου (Ιπποκράτους 118), την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Απριλίου (ώρες λειτουργίας: Παρ.: 9.00 π.μ.-9.00 μ.μ., Σάβ.: 9.00 π.μ.-3.00 μ.μ.), και στη Θεσσαλονίκη, στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ (Ολύμπου 81), το Σάββατο 7 Απριλίου (ώρες λειτουργίας: 10.00 π.μ.-6.00 μ.μ.).

Ανθολογίες, κείμενα και μελέτες της μεσαιωνικής και νέας ελληνικής λογοτεχνίας γραμμένα από καταξιωμένους μελετητές προσφέρει σε όλους τους καθηγητές, δασκάλους, φοιτητές και μαθητές σε τιμές προσφοράς, που ξεκινούν από 6 ευρώ ο τόμος, το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μανόλη Τριανταφυλλίδη) στη Θεσσαλονίκη ως τις 31 Μαΐου. Επίσης, διαθέτει με έκπτωση 30% και άλλους τίτλους από τον κατάλογό του. Πληροφορίες για τους τίτλους και τον τρόπο παραγγελίας στον ιστότοπο του Ινστιτούτου.

Αγαπημένοι τίτλοι ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, μυθιστορήματα, αστυνομικά, ποιητικές συλλογές, δοκίμια, λευκώματα και επιλεγμένα παιδικά βιβλία διατίθενται,όλον τον Απρίλιο, στο βιβλιοπωλείο τουFloral(Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων) στην ειδική τιμή των 5 ευρώ. Ώρες λειτουργίας: Δε. ως Κυρ.: 12.00 μεσημέρι ως 8.00 μ.μ.

Βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα με έκπτωση από 50% ως 70% διαθέτουν οι εκδόσεις Γκοβόστηως τις 28 Απριλίου. Στο βιβλιοπωλείο τωνΕκδόσεων Γκοβόστη(Ζωοδόχου Πηγής 73, Αθήνα). Ώρες λειτουργίας: Δε.-Παρ.: 8:00 π.μ.-4.00 μ.μ., Σάβ.: 9:00 π.μ.-2.00 μ.μ.

Συνεχίζονται…

Περισσότερους από 250 τίτλους (λογοτεχνία, δοκίμια, επιστημονικά βιβλία κ.ά.) προσφέρουν με έκπτωση ως 85%, σε τιμές που κυμαίνονται από 1-10 ευρώ, οι εκδόσεις Gutenberg-Τυπωθήτω. Στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Gutenberg (Διδότου 37, Αθήνα) ή με τηλεφωνική παραγγελία. Πληροφορίες για τους τίτλους και τον τρόπο παραγγελίας στο: www.dardanosnet.gr/

Παιδικά, εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, επιστημονικά βιβλία, δοκίμια και μελέτες αλλά και ξένη και ελληνική λογοτεχνία, συνολικά περισσότερους από 446 τίτλους, προσφέρουν με εκπτώσεις που ξεκινούν από 50% οι εκδόσεις Πατάκη, στο βιβλιοπωλείο τους (Ακαδημίας 50, Αθήνα) και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες για τους τίτλους και τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία στο: www.patakis.gr/shop.aspx

Μυθιστορήματα του Ούγγρου Σάντορ Μάραι, των βρετανών Γουίλιαμ Μπόυντ και Ανίτα Μπρούκνερ, του νομπελίστα Β. Σ. Νάιπολ και άλλων στην τιμή των 5 ευρώ προσφέρουν οι εκδόσεις Ωκεανίδα, στα γραφεία τους, όπου λειτουργεί και υποκατάστημα πωλήσεων (Δερβενίων 38, Αθήνα), Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ.-4.00 μ.μ.).

Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, πολιτικό και οικονομικό δοκίμιο, βιογραφίες, μελέτες, παιδικά, λευκώματα, μαγειρική, περισσότερους από 600 τίτλους προσφέρουν με έκπτωση ως 50%, σε τιμές που ξεκινούν από 2 ευρώ, οι εκδόσεις Ψυχογιός, από όλα τα βιβλιοπωλεία. Ο κατάλογος των τίτλων που διατίθενται με έκπτωση είναι διαθέσιμος στο:
http://www.psichogios.gr/site/Books/alloffers