Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Τα λευκά διαμάντια τα κίτρινα ζαφείρια, τα σπάνια ρουμπίνια και οι ροζ χαλαζίες δημιουργούσαν ένα εκρηκτικό σκηνικό. Το νέο συλλεκτικό σουτιέν του οίκου Victoria’s Secret αποτελεί μικρό έργο τέχνης. Το εξαιρετικής κατασκευής bra το οποίο φέρει και πάλι την υπογραφή του οίκου Mouamad σκορπίζει γύρω χιλιάδες μικρές λάμψεις. Το super model Λίλι Ολντριτζ χαμογελάει πανευτυχής. Η Λίλι με τις εκπληκτικές αναλογίες, το επίμονο αισθησιακό βλέμμα και τα πλούσια καστανά μαλλιά είναι για το 2015 η εκλεκτή του παγκοσμίου φήμης οίκου εσωρούχων. Το κορυφαίο μοντέλο «δοκίμασε» για πρώτη φορά το συλλεκτικό σουτιέν αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων μπροστά στους ιθύνοντες του brand. Ακολούθησε η αποκλειστική φωτογράφιση. Η Ολντριτζ δηλώνει πανευτυχής για την επιλογή. Ο ενθουσιασμός της ήταν έκδηλος στις αναρτήσεις που έκανε στο twitter! Όλα τα αγγελούδια της Victoria’s Secret ονειρεύονται ότι σε κάποια στιγμή λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα φορέσουν εκείνες το εντυπωσιακό, μοναδικό bra με τις πανάκριβες πέτρες. Το fantasy bra του 2015 αποτελείται από 6.500 precious stones. Η Λίλι τινάζει τα μαλλιά της μπροστά στην κάμερα. Κινείται με άνεση κάνοντας τα διαμάντια, ζαφείρια ρουμπίνια να δημιουργούν «εκτυφλωτικό πέπλο» γύρω από το καλλίγραμμο σώμα της.

Την περασμένη χρονιά οι Βραζιλιάνες top models Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο φόρεσαν το συλλεκτικό σουτιέν.

Η Λίλι θα περπατήσει στο Christmas show το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Νέα Υόρκη μαζί με τις Αντριάνα, Αλεσάντρα, Κάντις Σουάνπολ, Μπεχάτι Πρίνσλοου, Ρόζι Χάντικτον, Τζέσικα Χάρτ κ.α. Οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη φορούν και πάλι τα φτερά τους…

Η Γκούλντινγκ των 50 Αποχρώσεων του Γκρι στην θέση της Ριάννα

Τεράστια λευκά χρυσά ασημένια φτερά «στολισμένα» με πολύτιμους λίθους. Τεχνητό χιόνι, δέντρα συναρπαστικά και δυνατές live μουσικές. Διάσημοι τραγουδιστές στο stage. Λίγα χρόνια πριν η νεαρή τραγουδίστρια Tέιλορ Σουίφτ. Η Ριάννα ήταν αυτή η οποία θα τραγουδούσε ζωντανά στο φετινό fashion show, συνοδεύοντας τα βήματα των Αγγέλων. Η διάσημη τραγουδίστρια ακύρωσε όμως την εμφάνισή της στο Victoria’s Secret Christmas show. Η σταρ ισχυρίστηκε ότι έχει πρόβλημα χρόνου. Η Ριάννα ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ. Το sexy κορίτσι από τα Μπαρμπέϊντος θα αντικαταστήσει η Έλι Γκούλντινγκ η οποία έχει ερμηνεύσει και το περίφημο τραγούδι της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρί». Η νεαρή και ωραία Σελένα Γκόμεζ θα ανέβει επίσης στην σκηνή. Ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι δίπλα στους Αγγέλους με τις θανατηφόρες αναλογίες. Τα δέντρα αριστερά και δεξιά του stage κατασκευάζονται από κρύσταλλα Swarovski.

ΗΣελένα Γκόμεζ

Παραμένουμε στην Νέα Υόρκη. Το τεράστιο αληθινό δέντρο έχει ήδη μεταφερθεί στο Ροκφέλλερ Σέντερ. Είναι Νορβηγικό πανύψηλο υπέροχο. Οι Νεοϋορκέζοι συγκεντρώνονται εκεί για να το θαυμάσουν. Η επίσημη φωταγώγησή του θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Η Κέιτ Γουίνσλετ στο γιορτινό Παρίσι

Οι βιτρίνες της Fifth Avenue κοντά στο Ροκφέλλερ Σέντερ θυμίζουν σκηνικό από υπέροχα παραμύθια. Οι διασημότεροι αρχιτέκτονες και interior designers του πλανήτη υπογράφουν το ντεκόρ από τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Αυτές των πολυκαταστημάτων «SAKS Fifth Avenue» και «Bergdorf Goodman» κλέβουν την παράσταση.

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στις βιτρίνες των exclusive boutiques της Πέμπτης Λεωφόρου όπως και σε αυτές της Madison Avenue. Στο Παρίσι οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων «Au Printemps» συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας επικαιρότητας. Ίσως γιατί την βραδιά της επίσημης παρουσίασης βρισκόταν εκεί η Οσκαρική ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ. Η ξανθιά γοητευτική Κέιτ fashion icon η ίδια στάθηκε μπροστά από τις τεράστιες βιτρίνες. Φορούσε Haute Couture δημιουργία και διαμαντένια σκουλαρίκια. Οι βιτρίνες των «Au Printemps» παρουσιάζουν ένα μοναδικό εντυπωσιακό, φωτεινό παραμυθένιο κόσμο. Νεραϊδούλες να χορεύουν, πρίγκιπες, μάγοι καταπληκτικά παιχνίδια. Ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικό το οποίο στοίχισε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Οι Παριζιάνοι χειροκροτούσαν απλά ενθουσιασμένοι…

Η Κίμ, η Μαντόνα και η Κέιτ

Η Κίμ Καρντάσιαν αντίθετα με την κομψότατη Κέιτ επέλεξε ένα απόλυτα εκκεντρικό look για την εμφάνισή της σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες. Μια διάφανη φόρμα από μαύρη δαντέλα! Η διάφανη πανάκριβη δαντέλα τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η παγκοσμίου φήμης πάμπλουτη celebrity βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγα 24ωρα πριν η Κίμ μαζί με τον σύζυγό της διάσημο ράπερ και σχεδιαστή μόδας Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκαν στο οικογενειακό party. Η βίλα της μαμάς Καρντάσιαν στο Μπέβερλι Χιλς είχε χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, χαβιάρι και πολλές συλλεκτικές σαμπάνιες. Το party στοίχισε κάτι περισσότερο από δύο εκατομμύρια δολλάρια.

Η Μαντόνα επέλεξε μαύρο-κόκκινο body για να κάνει τα… ακροβατικά της στην διάρκεια της συναυλίας στην Πράγα. Η Κέιτ Μος «βουτάει» στην θάλασσα με τουαλέτα από αστραφτερό πράσινο, κρυσταλλιζέ ύφασμα του Ζαν-Πολ Γκοτιέ. Κρατάει ένα μπουκάλι σαμπάνιας. Μμμ! Τα Χριστούγεννα είναι κοντά, πολύ κοντά…

Ο James Bond το «Spectre» και το Seamaster 300 της OMEGA

Ο πράκτορας 007 είναι πάντα ακριβής στα ραντεβού του. Πολλές φορές στην διάρκεια των ταινιών με πρωταγωνιστή τον διάσημο πράκτορα ο οποίος βρίσκεται πάντα στις υπηρεσίες της Αυτού Μεγαλειότητας παρακολουθεί τους δείκτες του ρολογιού του. Ο χρόνος έχει τεράστια σημασία για τον James Bond. Η νέα του ταινία «Spectre» κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου.

Στην Αθήνα όλα κινούνται στους ρυθμούς της 24ης επίσημης ταινίας με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Ντάνιελ Κρέγκ και σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες. Οι προσκεκλημένοι στο Γκάζι και το «Μεταλλουργείο» φορούσαν σμόκιν και βραδινά φορέματα. Εκεί έγινε η παρουσίαση των δύο ρολογιών Sea Master 300 που φοράει ο James Bond στο «Spectre». Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο συλλεκτικά ρολόγια και να ενημερωθούν γύρω από τα χαρακτηριστικά τους με «οδηγούς» πάντα τους ειδικούς της OMEGA. Το Seamaster 300 «SPECTRE» κυκλοφορεί σε συλλεκτική αριθμημένη έκδοση 7,007 κομματιών παγκοσμίως. Είναι ακριβώς το ίδιο ρολόϊ που φοράει ο πράκτωρ 007.