Όταν ο super star του παγκόσμιου modeling Ντέιβιντ Γκάντι φωτογραφήθηκε πριν μερικά χρόνια στις θάλασσες του ιταλικού νότου, φορώντας κατάλευκο μαγιώ-σορτσάκι μοίρασε εγκεφαλικά σε εκατομμύρια κυρίες και δεσποινίδες. Ο Βρετανός με τους άψογους κοιλιακούς και το γαλάζιο αισθησιακό βλέμμα δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα για να διαφημίσει το ανδρικό άρωμα των «Dolce & Gabbana». Απλά μπήκε στο ταχύπλοο, κάρφωσε με το απίστευτα sexy βλέμμα του τον φακό και αγκάλιασε την παρτενέρ του η οποία φορούσε ένα επίσης κατάλευκο μαγιώ. Οι διάσημοι designers «στόχευσαν» πολύ-πολύ σωστά. Η ίδια διαφήμιση πρωταγωνιστεί πάντα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του πλανήτη. Ο Γκάντι είναι τόσο sexy, τόσο ωραίος, ώστε δεν χρειάστηκε να «ανανεώσουν» τον πρωταγωνιστή τους για το promotion του συγκεκριμένου αρώματος. Ο Ντέιβιντ Γκάντι, ένας από τους γοητευτικότερους άνδρες στον πλανήτη εξακολουθεί να μοιράζει εγκεφαλικά με το καλογυμνασμένο του σώμα και τους κοιλιακούς-φέτες. Ο Γκάντι «επέτρεψε» πριν λίγο καιρό να χαϊδέψει τους κοιλιακούς του η Τζένιφερ Λόπεζ. Η super star της διεθνούς μουσικής σκηνής επέλεξε τον Ντέιβιντ να την «συνοδεύσει» στις άκρως αισθησιακές σκηνές του νέου της βίντεο κλιπ. Ο super model άφησε σε κοινή θέα για μια ακόμα φορά τους κοιλιακούς του.

Διαρροές…

Η star δείχνει ξετρελαμένη μαζί του. Κάποιοι μάλιστα από το περιβάλλον της άφησαν να διαρρεύσει ότι η Λατίνα ντίβα και ο Γκάντι είναι εραστές. Ο χωρισμός της Λόπεζ από τον νεαρό χορευτή, σύντροφό της Κάσπερ δημιούργησε ένα μάλλον «άσχημο» περιβάλλον. Ένας ωραίος, πετυχημένος, διάσημος, υγιής άνδρας ο οποίος αποφεύγει τα σκάνδαλα είναι πάντα το καλύτερο άλλοθι. Ο Γκάντι όμως… βαρύς κι ασήκωτος δεν επιτρέπει gossip γύρω από το πρόσωπό του. Ιδιαίτερα όταν καταλαβαίνει ότι θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν. Η διάσημη τραγουδίστρια έστρεψε έτσι το ενδιαφέρον της σε έναν άλλο χορευτή. Εκείνος φαίνεται πιο «διαθέσιμος». Πριν μερικούς μήνες χώρισε άλλωστε από το κορυφαίο μοντέλο της εποχής μας. Την ξανθιά σεξοβόμβα Κέιτ Άπτον. Πρόκειται για τον Μαξίμ Μαρκόφσκι, χορευτή και χορογράφο. Καλογυμνασμένος και κυρίως… πρόθυμος. Η Τζένιφερ του έκανε επίθεση κάπου στο Κονέκτικατ. Εκείνος έσπευσε, αμέσως μετά το στενό μαρκάρισμα της Τζένιφερ να φωτογραφηθεί επίσης με μαγιώ, επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του.

Ο Τζόνι-Ταρζάν, ο παθιασμένος Μπαρτ, ο Ελβις της Blue Hawaii

Ποιοι όμως είναι οι άνδρες πέρα από τον top Ντέιβιντ Γκάντι οι οποίοι ξετρελαίνουν τις γυναίκες όταν κυκλοφορούν με μαγιώ;

Πριν πολλές δεκαετίες ο ένας και μοναδικός Τζόνι Βάισμίλερ ο οποίος ενσάρκωσε μοναδικά τον άρχοντα της ζούγκλας, λαοφιλή ήρωα Ταρζάν έκανε την αρχή. Ο Βάισμίλερ, πρώην πρωταθλητής της κολύμβησης εμφανίστηκε με ακάλυπτους τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του σε εποχές όπου τα ήθη που επικρατούσαν ήταν ιδιαίτερα συντηρητικά.

Ο μεγάλος star του Hollywood Μπαρτ Λάνκαστερ, πρωταγωνιστής της ταινίας «Από εδώ ως την αιωνιότητα» φορούσε μαύρο κολλητό μαγιώ όταν… άρπαξε την Ντέμπορα Κερ στην αγκαλιά του. Οι δύο πρωταγωνιστές κυλίστηκαν στην άμμο ενώ η κάμερα κατέγραφε ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια και πλέον παθιασμένα φιλιά στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ δημιούργησε επίσης αίσθηση όταν εμφανίστηκε με λίκρα μπλε μαγιώ στην ταινία Blue Hawaii.

Οι πράκτορες, ο Μπάτλερ, ο Μανγκανιέλο και η Βεργκάρα

Ο Σον Κόνερι δεν έχανε την ευκαιρία να εμφανιστεί με μαγιώ στις ταινίες του Πράκτορα ‘007. Συνήθως κοντά του ήταν τα ωραιότερα James Bond girls. Με μικροσκοπικά μπικίνι και χρυσά mules.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ όμως είναι αυτός ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση από τους υπόλοιπους κυρίους οι οποίοι ενσάρκωσαν τον περιβόητο Πράκτορα των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο νέος James Bond είναι ο πιο καλογυμνασμένος, brutal και sexy.

Ο Άστον Κούτσερ είναι επίσης γοητευτικός όταν εμφανίζεται στην οθόνη με μαύρο μαγιώ.

Ο Τομ Κρουζ αν και μικροσκοπικός διαθέτει καλογυμνασμένους κοιλιακούς.

Ο Μάθιου Μακόναχι έχει ένα από τα καλύτερα σώματα του Hollywood. Λάτρης του surfing.

Ο Τζουντ Λο επιλέγει πάντα λευκά μαγιώ ενώ ο Ματ Ντέιμον κίτρινο φλούο. Γοητευτικοί και sexy.

Θεωρώ ότι ο γοητευτικότερος όλων είναι ο «Λεωνίδας» Τζέραρντ Μπάτλερ. Οι καλύτεροι κοιλιακοί του πλανήτη. Ένας επίγειος θεός.

Ο ηθοποιός Τζο Μανγκανιέλο

Είναι αρκετές οι κυρίες και δεσποινίδες όμως οι οποίες δεν συμφωνούν μαζί μου. Ο καστανόξανθος γλυκανάλατος Τζο Μανγκανιέλο λένε ότι έχει δημιουργήσει δεσμό με την κολομβιανής καταγωγής σεξοβόμβα Σοφία Βεργκάρα μετά τον χωρισμό της με Αμερικανό μεγαλοεπιχειρηματία. Οι μετοχές του έχουν λοιπόν εκτοξευθεί στα ύψη. Ο Τζο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κερδίζει νέους ρόλους και να βγάζει συνεχώς την μπλούζα του on the beach.


Το yacht, οι επενδυτές και το party του Stratis

Η θαλαμηγός St. Nicholas (με σημαία CAYMAN ISLANDS) βρέθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα στη θάλασσα του Λουτρακίου. Λευκή, εντυπωσιακή, λικνιζόταν στα γαλάζια νερά. Οι φήμες λένε ότι μεταφέρει μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι δείχνουν ενδιαφέρον για την εξαγορά του Club Hotel Casino Loutraki. Ο χρόνος θα δείξει αν οι συγκεκριμένοι κύριοι επενδύσουν τελικά σε ένα project το οποίο μοιάζει τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Δίπλα στην παραλία, με εξωτικά drinks, γνωστά μοντέλα και οικοδεσπότη τον Στρατή Βογιατζή. Με ένα μεγάλο πάρτι πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της σειράς Κοσμημάτων «Angel by Stratis», στο «AKANΘUS». Παρουσιάστρια το πρώην γνωστό μοντέλο, Νόνη Δούνια.

Ο Στρατής Βογιατζής, συνεργάστηκε με την Άντζελα Ευριπίδη για τη δημιουργία αυτής της σειράς που είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της Άντζελας για τους αγγέλους και την αίσθηση της διαρκούς προστασίας των ανθρώπων από αυτούς.

Κεντρικό θέμα της Angel by Stratis είναι το φτερό, το σπαθί και το μονόγραμμα G, ως αρχικό της λέξης Gate που συμβολίζει την Πύλη προς τον Παράδεισο. Μότο της σειράς είναι η φράση Even the Devil was once an Angel… I believe he may become one again… Ακόμη και ο Διάβολος είχε αρχικά δημιουργηθεί σαν Άγγελος, γεγονός που υποδεικνύει την έμφυτη τάση του ανθρώπου να προτιμά τις «αγνές» προθέσεις από τις «κακόβουλες».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Χρήστος Ανδριόπουλος, παρουσίασε σε πρώτη επίσημη εμφάνιση το βραβείο των ATHENS FASHION AWARDS σχεδιασμένο από τον Στρατή Βογιατζή.

Κοινωνική ευαισθησία

Η εταιρία Voy Jewellery, συλλογή «Angel by Stratis» αποφάσισε να συμβάλλει διαθέτοντας μέρος των κερδών στην πρωτοποριακή κοινωνική δράση «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα», που απευθύνεται στους φοιτητές ΑΕΙ – ΤΕΙ με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, και έχει θεσπιστεί από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.