Αισθάνομαι τόσο μπερδεμένη! Ένας ισχυρός πονοκέφαλος με βασανίζει τις τελευταίες μέρες. Βρίσκομαι μπροστά σε ένα… φοβερό, συγκλονιστικό θα τολμούσα, να πω δίλημμα. Τι να επιλέξω άραγε; Απλωμένες στο κρεβάτι είναι οι ζωηρόχρωμες παντελόνες, t-shirts και εκτυφλωτικά μαντήλια τύπου seventies. Ρούχα και αξεσουάρ που σχεδίασε η αγαπημένη των χίπστερ Lana Del Ray για την αλυσίδα καταστημάτων “H & M”. Μου περνάει από το μυαλό να συνδυάσω τα outfits της διάσημης pop star η οποία βρίσκεται στην Αθήνα με τις πλατφόρμες της Charlotte Olympia. Νομίζω ότι είναι το κατάλληλο ντύσιμο για την αποψινή συναυλία της Lana, «κακομαθημένης» κόρης του πολυεκατομμυριούχου επαυλοκρατούντος Mr. Γκραντ, στο ανακαινισμένο Terra Vibe Park της Μαλακάσας.

Η απόσταση από την «ταπεινή» Μαλακάσα, εκεί όπου άλλοτε επισκεπτόμουν το ενδιαφέρον “Art City” του Σταύρου Μιχαλαριά είναι αρκετά μεγάλη μέχρι την Γλυφάδα. Σκέφτομαι ότι το dress code πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό της συναυλίας. Αχ! Η Lana με την νωχελική φωνή και το άψογο στιλιστικά look. Η Lana η οποία το παίζει «εναλλακτική» και λατρεύει την Amy Winehouse. Είμαι σίγουρη ότι στο σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα, δεν θα επιλέξουν τραγούδια της Lana del Ray. Τη Lana η οποία εμφανίστηκε χωρίς ρετούς στις πρόβες από το τελευταίο της βίντεο κλιπ και οι θαυμαστές της ανά τον κόσμο έπαθαν ένα τεράστιο σοκ. Το περίφημο «δέρμα πορτοκαλιού» ήταν εμφανές ακόμα και στα μπράτσα της νεαρής star. Κουνάω το κεφάλι μου απογοητευμένη. Τι θα γίνει τελικά με αυτό το κορίτσι όταν μεγαλώσει; Μήπως αποκτήσει το… size της Κιμ Καρντάσιαν; Ένα ακόμα fashion icon γκρεμίστηκε από τον χρυσοποίκιλτο θρόνο του. Εκείνη πάντως συνεχίζει να βάφει με ροζ λιπ γκλος τα σαρκώδη χείλη της. Οι θαυμαστές τραγουδούν ενθουσιασμένοι το hit “Lips like sugar”.

Η πρόσκληση Ντόρας – Ισίδωρου στην Γλυφάδα
Στην Γλυφάδα ο κόσμος επιλέγει να είναι ντυμένος chic. Ένα look καλοκαιρινό, άνετο, χαλαρό με μια δόση όμως επισημότητας. Η τέως υπουργός κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος γιορτάζουν 15 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ντόρα είναι πάντα έντονα μαυρισμένη αυτήν την εποχή. Τα φωτεινά χρώματα έρχονται σε αντίθεση με την sunburned επιδερμίδα της. Η κ. Μπακογιάννη σύμφωνα με τους στενούς της φίλους είναι ξεκούραστη, χαρούμενη, με διάθεση να κάνει πολλά πράγματα. Οι στενοί φίλοι οι οποίοι την συντροφεύουν σε τέτοιες ευτυχισμένες στιγμές. Ο δροσερός κήπος της οικίας Μητσοτάκη είναι η ιδανική άλλωστε λύση για τις καυτές νύχτες του Ιουλίου.

To party με Μαχαιρίτσα – Τσακνή, το αυτοσχέδιο deck και το Καταμαράν
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Διονύσης Τσακνής συντρόφευσαν μουσικά τα βήματα των καλεσμένων οι οποίοι είχαν φτάσει στην Σχοινούσα για τον πολυσυζητημένο γάμο του νεαρού εφοπλιστή Γιάννη Μαρτίνου με την Μάγια Ζαφειροπούλου. Οι δημοφιλείς τραγουδιστές ταξίδεψαν στην μικρή, πανέμορφη Σχοινούσα η οποία έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν με πρωτοβουλία του εφοπλιστή Αδαμάντιου Πολέμη και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Στην διάρκεια του μεγάλου party την Παρασκευή που μας πέρασε (5 Ιουλίου) οι νεαροί προσκεκλημένοι τραγουδούσαν δυνατά και χόρευαν ξέφρενα πάνω σε μία εξέδρα που είχε «στηθεί» κοντά στην προκυμαία. Μια εξέδρα η οποία δημιούργησε προβλήματα στο Catamaran το οποίο δεν είχε -λόγω του αυτοσχέδιου deck- εύκολη πρόσβαση στο λιμάνι. Έτσι κι αλλιώς πάντως οι άνεμοι στην περιοχή ήταν πολύ ισχυροί. Κάποιοι από τους προσκεκλημένους, ιδιοκτήτες yachts αναγκάστηκαν να αναβάλουν το ταξίδι στη Σχοινούσα λόγω ισχυρών μποφόρ. Ο γάμος πάντως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.