Τραγωδία στην Άρτα: Πέθανε 28χρονη έγκυος μετά από αλλεργικό σοκ

Η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος και της χορηγήθηκε αντιβίωση λόγω πόνων που είχε - Διατάχθηκε ΕΔΕ από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας

Τραγωδία στην Άρτα: Πέθανε 28χρονη έγκυος μετά από αλλεργικό σοκ

Θρήνος στην Άρτα για μία 28χρονη κοπέλα που εισήχθη στο Νοσοκομείο όντας στον δεύτερο μήνα της κύησης και σε λίγες ώρες έχασε τη ζωή της. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στην Μαιευτική και ήταν η μοναδική νοσηλευόμενη της Κλινικής.

Όπως αναφέρει το epiruspost, της χορηγήθηκε η απαιτούμενη αγωγή όμως κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Για ένα 24ωρο περίπου οι γιατροί έκαναν τεράστια προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή, όμως τελικά η νεαρή γυναίκα κατέληξε.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια θανάτου της 28χρονης.

«Έπαθε πολυοργανική ανεπάρκεια και ανακοπή»

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε στο Live News, για τα όσα συνέβησαν.

«Εγώ έχω υπερασπιστεί τα νοσοκομεία αλλά δεν είμαι σε θέση σήμερα να πω καλά λόγια. Σωστά διέταξε ΕΔΕ ο διοικητής, θα πρέπει να τρέξει η εισαγγελική έρευνα γιατί έχουμε μία γυναίκα που πήγε μαζί με τον άντρα της με αιμορραγία, εισήχθη στη μαιευτική κλινική την Κυριακή και εκεί χορηγήθηκε μία αντιβίωση, έπαθε αλλεργικό σοκ. Κατέβηκε ο αναισθησιολόγος, τη διασωλήνωσαν, και σήμερα τα ξημερώματα η γυναίκα χάθηκε γιατί έπαθε πολυοργανική ανεπάρκεια και ανακοπή. Σήμερα, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η κηδεία της».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version