Η μεγάλη ώρα για την εκκίνηση της Euroleague έφτασε και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κάνουν αύριο (30/9) το πρώτο τους βήμα στη σεζόν 2025/26, μπαίνοντας στη μάχη της κορυφαίας διοργάνωσης με δύο δυνατές αναμετρήσεις.
Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ξεκινούν στο ΟΑΚΑ, φιλοξενώντας την Μπάγερν Μονάχου (30/9, 21:15), σε ένα παιχνίδι που θα έχει θερμή ατμόσφαιρα και μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους των «πράσινων».
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Βιτόρια κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Μπασκόνια (30/9, 21:30).
Οι διαιτητές των αναμετρήσεων της πρεμιέρας στη Euroleague
Η Euroleague γνωστοποίησε τις τριπλέτες που θα διευθύνουν τα αυριανά (30/9) ματς των δύο ελληνικών εκπροσώπων στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου (21:15), πρώτος διαιτητής θα είναι ο Ιλία Μπελόσεβιτς, έχοντας στο πλευρό του τον Ούρος Νίκολιτς και τον Μαξίμ Μπουμπέρ.
Λίγο αργότερα, στη Βιτόρια, ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί απέναντι στην Μπασκόνια (21:30) υπό τη διαιτητική τριάδα των Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Μίλαν Νέντοβιτς και Μάρτσιν Κοβάλσκι.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Τρίτη 30/9
- 19:00, Dubai BC – Παρτίζαν, Novasports 2
- 19:00, Χάποελ Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα, Novasports 3
- 20:45, Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Novasports 6
- 21:00, Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports Start
- 21:15, Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν, Novasports 4
- 21:30, Μπασκόνια – Ολυμπιακός, Novasports Prime
- 21:45, Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 2
Τετάρτη 1/10
- 20:30, Μονακό – Ζάλγκιρις, Novasports 5
- 20:45, Φενέρμπαχτσε – Παρί, Novasports Prime
- 21:00, Βιλερμπάν – Βαλένθια, Novasports Start
