Πλακιάς: «Εάν θέλετε Ιφιγένειες να βάζατε όλοι στη Βουλή τα παιδιά σας στο τρένο»

«Τα παιδιά μου δεν τα έφερα στον κόσμο για να γίνουν Ιφιγένειες» είπε ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στα Τέμπη

Πλακιάς: «Εάν θέλετε Ιφιγένειες να βάζατε όλοι στη Βουλή τα παιδιά σας στο τρένο»

Με μία οργισμένη ανάρτηση σχολίασε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε στην τραγωδία των Τεμπών τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του.

Ο Νίκος Πλακιάς απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό, ο οποίος από το βήμα της Βουλής δεσμεύτηκε για ασφαλή σιδηρόδρομο, τον οποίο, όπως είπε, θα έχει η χώρα μέχρι το 2027.

«Τα παιδιά μου δεν τα έφερα στον κόσμο για να γίνουν Ιφιγένειες. Εάν θέλετε Ιφιγένειες να βάζατε όλοι εκεί μέσα στην βουλή τα παιδιά σας στο τρένο και να κάνατε τώρα ένα υπερσύγχρονο ΟΣΕ. Κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως υπάρχει πρόβλημα» είπε.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version