Αυτός θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Αυτός θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα την Τέταρτη (11/12, 22:00) για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η UEFA όρισε ως διαιτητή της αναμέτρησης τον Ντανιέλε Ορσάτο, Ο Ιταλός έχει διευθύνει άλλη μία φορά ματς του Ολυμπιακού στους ομίλους Champions League. Ήταν στις 24 Οκτωβρίου του 2012, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν  επικρατήσει της Μονπελιέ με 2-1 στη Γαλλία.

Ο Ορσάτο έχει «σφυρίξει» ελληνικές ομάδες άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν. Ο Ιταλός «σφύριξε» στο Γεωργία – Ελλάδα 1-2 για τα προκριματικά του Euro 2012, στο ΠΑΟΚ – Ρούμπιν Καζάν 1-1  το 2011 για τη φάση των ομίλων του Europa League, στο Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μόσχας 1-2 το 2014 για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης και στο Ατρόμητος – Φενερμπαχτσέ 0-1 για τα playoffs του Europa το 2015.

Πέρυσι ήταν διαιτητής στο Ερυθρός Αστέρας – Σάλτσμπουργκ 0-0 για τα playoffs του Champions League.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version