Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γραικού: «Ίσως ήταν ζωντανός όταν τον έθαψε»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από τον συνήγορο της χήρας και των παιδιών του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Αλέξη Κούγια

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γραικού: «Ίσως ήταν ζωντανός όταν τον έθαψε»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από τον συνήγορο της χήρας και των παιδιών του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο γνωστός δικηγόρος είπε ότι «τα ιατροδικαστικά ευρήματα μου προκαλούν προβληματισμό, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτού του είδους τα ευρήματα χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ένα μέσο. Αυτό μου δημιουργεί υποψίες στο ότι πιθανότατα το θύμα ετάφη ζωντανό».

Επίσης ο κ. Κούγιας είπε ότι «η ιστορία που αποτελεί υπερασπιστική γραμμή, με ενοχλεί αφάνταστα και ενοχλεί και τους εντολείς μου. Σε μια συμπλοκή τραύματα έχουν και οι δύο συμπλεκόμενοι».

Δείτε όσα είπε ο κ. Κούγιας

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version