Ολυμπιακός: Μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως οι οπαδοί του

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εμφανίζονται στην 33η θέση σε ψηφοφορία της Marca για τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο

Σημαντική διάκριση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς συμπεριλήφθηκαν μεταξύ των κορυφαίων φιλάθλων παγκοσμίως σε σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσε η ισπανική εφημερίδα Marca.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι κατέλαβαν την 33η θέση, ενώ πρώτη αναδείχθηκε η Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη. Ακολουθούν οι οπαδοί της βραζιλιάνικης Παλμέιρας και εκείνοι της ιρανικής Περσέπολις.

Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός, που είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που βρέθηκε ανάμεσα στους πρώτους 40 συλλόγους στον κόσμο, ξεπέρασε ομάδες όπως οι Παρί ΣΖ, Γκρέμιο, Σάλκε, Σίβας, Αμέρικα Μεξικό, Μιλιονάριος και Λιόν.

Η Μπέτις, που ήταν εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, αναδείχθηκε ως η πιο αγαπητή ομάδα, αφήνοντας δεύτερη την Ντόρτμουντ και τρίτη την Λίβερπουλ, ενώ πιο μισητή ομάδα στον κόσμο ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης σε άλλη ψηφοφορία, το Alianz Park της Παλμέιρας ψηφίστηκε ως το καλύτερο στάδιο στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του την Bobonera της Μπόκα Τζούνιορς και την Turk Telekom Arena της Γαλατασαράι.

Σχετικά με τα σήματα των ομάδων, καλύτερο στον κόσμο ψηφίστηκε της Παλμέιρας, μπροστά από της Ράτζα Καζαμπλάνκα του Μαρόκου και της Αλ Αχλί της Αιγύπτου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.