«Οι Απολύσεις των Δικαστών από τη Δικτατορία της 21ης Απριλίου»

«Οι Απολύσεις των Δικαστών από τη Δικτατορία της 21ης Απριλίου 1967 και οι Δίκες στο Συμβούλιο της Επικρατείας», επιγράφεται η επιστημονική εκδήλωση που θα λάβει χώρ

«Οι Απολύσεις των Δικαστών από τη Δικτατορία της 21ης Απριλίου»
«Οι Απολύσεις των Δικαστών από τη Δικτατορία της 21ης Απριλίου 1967 και οι Δίκες στο Συμβούλιο της Επικρατείας», επιγράφεται η επιστημονική εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 103 & Βύρωνος, με είσοδο από την οδό Ισαύρων). Την εκδήλωση διοργανώνουν η Νοµική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης, η Εταιρία Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δηµοκρατία και τις Ελευθερίες και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Κεντρικοί οµιλητές θα είναι ο κ. Βασίλειος Μαρκής, επίτιµος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο κ. Ακρίτας Καϊδατζής, επίκουρος καθηγητής της Νοµικής Σχολής ΑΠΘ, ο κ. Στέργιος Κοφίνης, πρωτοδίκης, ο κ. Κωνσταντίνος Φλώρος, δικηγόρος. Ρόλο συντονιστή θα έχει ο κ. Γεώργιος Σταυρόπουλος, επίτιµος αντιπρόεδρος ΣτΕ και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώµατα του Ανθρώπου, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Γεώργιος Δέλλιος, κοσµήτορας της Νοµικής Σχολής ΑΠΘ, ο κ. Νικόλαος Βαλεργάκης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ο κ. Μιχάλης Πικραµένος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δηµοκρατία και τις Ελευθερίες.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version