Υλικά: Για το 24 κάπκέικς: 4 αυγά 1 και 1/2 κούπα ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 2/3 κούπας flora με 25% βούτυρο 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κούπα γάλα ή γιαούρτι 2 βανίλιες 4 κ.σ. κακάο 5 κ.σ. κομμάτια σοκολάτας Για το γλάσο: 300γρ σαντυγί τρούφα Εκτέλεση: 1. Χτυπάμε τη ζάχαρη μαζί με το βούτυρο στον κάδο του μίξερ μέχρι να αφρατέψει. 2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά. 3. Μόλις χτυπηθούν καλά τα αυγά,προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα,στο τέλος βάζουμε και τις σταγόνες σοκολάτας. 4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου και ψήνουμε για 20 λεπτά στον αέρα. 5. Όταν ψηθούν τα καπκεικ,τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα στολίζουμε.
Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στo πλαίσιo των Food blog Awards του περιοδικού BHMA GOURMET από τo food blog To μυαλό στο φαγητό!
Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στo πλαίσιo των Food blog Awards του περιοδικού BHMA GOURMET από τo food blog To μυαλό στο φαγητό!
