Σούπερ Λίγκα: Με Ντουρμάζ και Πάρντο ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ βγήκε νικητής στη «μάχη» για την ένταξή του στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Super League. O Σουηδός ακραίος, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ματς με την Ένωση που θα γίνει το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20.30). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Φελίπε Πάρντο, ενώ εκτός έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί λόγω κόπωσης από τα συνεχόμενα ταξίδια με Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Σούπερ Λίγκα: Με Ντουρμάζ και Πάρντο ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ βγήκε νικητής στη «μάχη» για την ένταξή του στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Super League.

O Σουηδός ακραίος, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ματς με την Ένωση που θα γίνει το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20.30).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Φελίπε Πάρντο, ενώ εκτός έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί λόγω κόπωσης από τα συνεχόμενα ταξίδια με Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι:
Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version