• Αναζήτηση
 • Ουγγαρία: Μελετά κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω προσφυγικού

  Ακόμα και την κήρυξη της Ουγγαρίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω του προσφυγικού,  μελετά η κυβέρνηση της χώρας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάνος Λάζαρ. Το ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 15 Σεπτεμβρίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ακόμα και την κήρυξη της Ουγγαρίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω του προσφυγικού,  μελετά η κυβέρνηση της χώρας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάνος Λάζαρ.

  Το ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 15 Σεπτεμβρίου.

  Υπολογίζεται ότι τα σύνορα της Ουγγαρίας έχουν διασχίσει πάνω από 150 χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες αναζητώντας τρόπο να φτάσουν στην Γερμανία.

  Την ίδια ώρα, οι Αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να προχωρήσουν κανονικά με το σχέδιο ανέγερσης φράχτη στα σύνορα με την Σερβία. Υπολογίζεται να είναι έτοιμος μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

  Σε εξέλιξη βρίσκονται και τα γυμνάσια των Ένοπλων Δυνάμεων με στόχο την προετοιμασία του Στρατού στη «φύλαξη των νότιων συνόρων», ανέφερε η Βουδαπέστη, η οποία έχει προαναγγείλει και δυνατότητα χρήσης των στρατιωτικών δυνάμεων απέναντι στην άφιξη προσφύγων.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk