Γεροβασίλη: Μέχρι τις 20 Αυγούστου θα έχει συμφωνηθεί το 3ο Μνημόνιο

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να φέρει μέτρα για την αύξηση στη φορολόγηση των αγροτών τον Αύγουστο, διαβεβαίωσε την Τρίτη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να φέρει μέτρα για την αύξηση στη φορολόγηση των αγροτών τον Αύγουστο, διαβεβαίωσε την Τρίτη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, διαψεύδοντας ευρωπαίο αξιωματούχο, ο οποίος χθες δήλωσε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας ότι το μέτρο, όπως και η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων, θα ψηφισθούν στις αρχές Αυγούστου.

Αφού χαρακτηρίζει τις πληροφορίες περί ψήφισης νέου πακέτου μέτρων τον Αύγουστο «ανυπόστατες», δηλώνει ότι το θέμα του συνταξιοδοτικού έχει συμφωνηθεί με τους θεσμούς να συζητηθεί «αργότερα».

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημειώνει ότι αμέσως μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, με καταληκτική ημερομηνία την 20ή Αυγούστου.

Η κ. Γεροβασίλη ακόμη σημειώνει πως τα προαπαιτούμενα αυτής της φάσης έχουν είτε ψηφισθεί είτε δρομολογηθεί για την ψηφοφορία της 22ης Ιουλίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.