Γ.Δραγασάκης: Πιθανή πολιτική συμφωνία με τους εταίρους

Μια πολιτική συμφωνία με τους εταίρους είναι πιθανόν να καταρτιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης την Κυριακή. Σημείωσε ότι αυτή η πολιτική συμφωνία θα καταστήσει περιττό το αίτημα για τεχνική παράταση του προγράμματος και θα καλύπτει την ΕΚΤ σε ό,τι αφορά τη ρευστότητα των τραπεζών. Ο κ. Δραγασάκης πιθανολόγησε, δε, ότι ένας οδικός χάρτης για τις επόμενες κινήσεις μπορεί να συζητηθεί κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μια πολιτική συμφωνία με τους εταίρους είναι πιθανόν να καταρτιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης την Κυριακή στο Mega.

Σημείωσε ότι αυτή η πολιτική συμφωνία θα καταστήσει περιττό το αίτημα για τεχνική παράταση του προγράμματος και θα καλύπτει την ΕΚΤ σε ό,τι αφορά τη ρευστότητα των τραπεζών.

Ο κ. Δραγασάκης πιθανολόγησε, δε, ότι ένας οδικός χάρτης για τις επόμενες κινήσεις μπορεί να συζητηθεί κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.