Ποιοι διακινούν τα ναρκωτικά; Τι σχέση έχουν οι κυβερνήσεις,που εκλέγονταιδημοκρατικά,με τους νονούς του υποκόσμου. Η σχέση του κρατικού παράγοντα και τα συμφέροντα του δημοσίου και της εφορίας. Ο ρόλος και η συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών στο χώρο των ναρκωτικών. Οι CIA και η MOSSAD ελέγχουν την παγκόσμια αγορά. Οι νεκροί από τα αυτοκίνητα είναι πολλαπλάσιιοιαπό τα ναρκωτικά και κανείς δεν σκέφτηκε μέχρι σήμερα να απαγορευτεί η αυτοκινητοβιομηχανία.

Το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος από το εμπόριοτων ναρκωτικών γίνεται σταπλυντήριατων νόμιμιμωνΤραπεζών, αυτές όπου ο καθένας από μας έχει το τραπεζικό του λογαριασμό και τις σχετικές του οικονομίες. H CIA και η MOSSAD, που ελέγχουν την παγκόσμια αγορά ναρκωτικώνμεταφέρουντα υπέρογκα τους κέρδη σε μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε τράπεζες της Ευρώπης. Την τραπεζική αυτή συνεργασία των δύο αναφερθέντων μυστικών υπηρεσιών δεν μπορούν να ελέγξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τα χρήματα ως επί το πλείστον πληρώνονται τοις μετρητοίς και μεταφέρονται από λογαριασμό σε λογαριασμόσε βαλίτσες και στο τέλος, μετά από πολλά τραπεζικά τρυκφαίνονται ότι είναι καθαρά. Στα κεφάλαια αυτά είναι μπλεγμένοι μεγάλοεπιχειρηματίες παράνομου οπλισμού αλλά και όπως τον μεγαλοεπιχειρηματία του Τύπου αγγλοεβραίου Robert Maxwel που βρέθηκε νεκρός προ ετών κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες. Οτότε μέγαςMaxwel είχε μετατρέψει τις σχολές Berlitz–Schulen σε κέντρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος. H πολιτική δύναμη του Maxwel ήταν τόση μεγάλη διαμέσουτου τεράστιου ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα, κανένας υποψήφιος ευρωπαϊκής κυβέρνησης δεν ήταν έξω από τον έλεγχό του.

Για να μεταφέρει τα ποσά των ναρκωτικών στις Τράπέζες του και να τα νομιμοποιήσει ο Maxwel είχε πάρει από την CIAπου μετέφερε τα ναρκωτικά,οκτώ εκατομμύρια δολάρια Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Ari Ben Menasche πρώην πράκτορα της CIA οι διαχειριστές του Reagan πλήρωσαν 56 εκατομμύρια, δολάρια πριν ακόμη γίνει πρόεδρος, στους ιρανούς που κρατούσαν ομήρους τα μέλη της Αμερικανικής Πρεσβείας. Τέσσερα εκατομμύρια από αυτά τα χρήματα πληρώθηκαν στο τραπεζικό λογαριασμό του στενού φίλου και έμπιστου του, Reagan, αργότερα Προέδρου των ΗΠΑ, Earl Brians. Όλα τα χρήματα αυτά προέρχονταν από ταμεία των μυστικών λογαριασμών της, Κεντρικής Αμερικής, του εμπορίου ναρκωτικών που τα διαχειρίζονταν η ΜOSSAD και η CIA και είχαν πλυθεί σε Τράπεζες της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρει πάλι ο Ari Ben-Menashe, ο ίδιος, όταν ήταν ακόμη πράκτορας της MOSSAD, είχε αναλάβει να μεταφέρει σε μια βαλίτσα σαράντα εκατομμύρια σε Τσεκ και 16 εκατομμύρια μετρητοίς, που ήτανχρήματααπό ναρκωτικά, από τη Γουατεμάλα στο Φένιξ της Αριζόνας των ΗΠΑ, πλυμένα σε τράπεζες της Σαουδικής Αραβίας.

Γιανα μπουν όμως τα χρήματα αυτά εντελώς νόμιμα στις ΗΠΑ όλη η υπόθεση είχε τακτοποιηθεί γραφειοκρατικά και τα λεφτά μπήκαν δηλωμένα στο τελωνείο. Στο αεροδρόμιο όμως του Μαϊάμι όταν κατέβασε τη βαλίτσα με τα χρήματα την παρέλαβε ο Gates ο αργότερα διευθυντής της CIA. Απόδειξη ότι τα βασικά επενδυτικά κεφάλαια του χοντρεμπορίου των ναρκωτικών διαχειρίζονται από τις ανώτερες κρατικές υπηρεσίες που είναι συνέχεια τον εκάστοτε πολιτικών κυβερνήσεων που υποτίθεται ότι τους εκλέγειο «ελεύθερος» λαός.

Στις ακτές της Φλόριδας, τα χιλιάδες νησάκια αποτελούν πρώτης τάξεως βάσεις μεταφοράς κοκαΐνης από την Κολομβία. Σ΄ αυτά υπάρχουν αμέτρητες πίστες που μπορούν να προσγειώνονται μικρά και μεσαία κατηγορίας αεροπλάνα των επιχειρήσεων των εμπόρων των ναρκωτικών και της μαφίας. Αλλά για τον ίδιο σκοπό χρησιμοποιούνται και επίσημα αεροδρόμια, όπου οι διευθυντές που ξέρουν από νωρίς ότι το αεροπλάνο είναι φορτωμένο με ναρκωτικά μόλις προσγειώνονται παίρνουν τοις μετρητοίς το 15% και το αφήνουν να ξεφορτώσει ελεύθερα.

Τα χρήματα αυτά είναι σαν ένα είδος ανεπίσημου φόρου και μοιράζονται από τους φύλακες του αεροδρομίου μέχρι και τα μέλη της κυβερνήσεως των νησιών. Το εμπόρευμα το αναλαμβάνουν ταχύπλοα σκάφη και πολυτελή γιοτ και στο τέλος της εβδομάδας όταν ξεχύνεται ο κόσμος στη θάλασσα τα μεταφέρουν απαρατήρητα στο προορισμό τους.Τα ναρκωτικάείναιγεωπολιτικό θέμα της ανθρωπότητας οι έμπαροι του θανάτου έχουν τη δύναμη να το επιβάλλουν στις κυβερνήσεις να μη νομιμοποιηθεί. Μόλις νομιμοποιηθεί παύει το ναρκωτικό να υπάρχει σαν κίνδυνος της ανθρωπότητας.