Η Πάλτροου εθισμένη στο… σεξ

Στο φετινό, 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για την προώθηση της ταινίας «Contagion» του Στίβεν Σόντερμπεργκ στην οποία συμμετέχει.

Παράλληλα όμως, με την πρεμιέρα της στη Μόστρα, η 38χρονη ηθοποιός έκανε και τις απαραίτητες συζητήσεις για την επόμενη συνεργασία της.

Όπως επιβεβαιώνει μέσω της ιστοσελίδαςEntertainment Weekly ο εκπρόσωπος της, η Γκουίνεθ Πάλτροου θα συμμετάσχει στο καστ της ταινίας «Thanks for Sharing».

Η ταινία αφορά σε εθισμένους στο… σεξ, οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους σε μια ομάδα αποτοξίνωσης μέσω 12 βημάτων.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου θα ερμηνεύσει μια επιχειρηματία που ερωτεύεται τον ηθοποιό Μαρκ Ρούφαλο σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Variety.

Στο καστ θα συμμετάσχει επίσης η ηθοποιός Τζόελι Ρίτσαρντσον, κόρη της Βανέσας Ρεντγκρέιβ. Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει ο σκηνοθέτης της, Στιούαρτ Μπλούμπεργκ, ο οποίος έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ σεναρίου με την ταινία του «The Kids Are All Right» («Τα παιδιά είναι εντάξει»).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.