Συνάντηση Μπιτσαξή με Λοβέρδο και Αηδόνη

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδος και ο νέος υφυπουργός Αθλησης, Χρήστος Αηδόνης, συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Συνάντηση Μπιτσαξή με Λοβέρδο και Αηδόνη | tovima.gr

Ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο νέος υφυπουργός Αθλησης, κ. Χρήστος Αηδόνης, συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Πάνο Μπιτσαξή, ο οποίος τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

«Η ΓΓΑ θα πάρει νέα πνοή. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στα μέτωπα που έχουμε ανοίξει. Ο κύριος Λοβέρδος έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και ο κύριος Αηδόνης έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού», δήλωσε ο κ. Πάνος Μπιτσαξής.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε: «Είχα μεγάλη επιθυμία να ασχοληθώ με τα θέματα του αθλητισμού. Υπάρχει όρεξη και αποφασιστικότητα. Ό,τι πούμε θα το κάνουμε κι ό,τι πούμε δεν θα το κάνουμε», ενώ ο Χρήστος Αηδόνης επεσήμανε:

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Νιώθω το βάρος της ευθύνης που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός και χαίρομαι που θα έχω δίπλα μου τον κύριο Λοβέρδο».

Η έδρα του υφυπουργού, κ. Χρήστου Αηδόνη, αναμένεται να βρίσκεται στη ΓΓΑ, ενώ πιθανώς εκεί να στεγαστεί και ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
Σίβυλλα
Helios Kiosk