Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Γιγάντια χελώνα μεταφέρεται προς την ελευθερία, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού στη νήσο Πίντα του αρχιπελάγους των Γκαλάπαγκος, περίπου 980 χιλιόμετρα δυτικά των ακτών του Ισημερινού. Υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων, 39 γιγάντιες υπεραιωνόβιες χελώνες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε συνθήκες αιχμαλωσίας στο Εθνικό Πάρκο των Γκαλάπαγκος προτού αφεθούν ελεύθερες στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του αρχιπελάγους. Ο αριθμός των γιγάντιων χελωνών στα Γκαλάπαγκος έχει μειωθεί δραματικά εξαιτίας της λαθροθηρίας.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Γιγάντια χελώνα μεταφέρεται προς την ελευθερία, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού στη νήσο Πίντα του αρχιπελάγους των Γκαλάπαγκος, περίπου 980 χιλιόμετρα δυτικά των ακτών του Ισημερινού. Υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων, 39 γιγάντιες υπεραιωνόβιες χελώνες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε συνθήκες αιχμαλωσίας στο Εθνικό Πάρκο των Γκαλάπαγκος προτού αφεθούν ελεύθερες στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του αρχιπελάγους. Ο αριθμός των γιγάντιων χελωνών στα Γκαλάπαγκος έχει μειωθεί δραματικά εξαιτίας της λαθροθηρίας. (ΑΡ/ DΟLΟRΕS ΟCΗΟΑ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk