ΜΑRFΙΝ ΑΝΑLΥSΙS

Αναπροσαρμογή εκτιμήσεων

Νέες, υψηλότερες τιμές στόχους για τις μετοχές των: Εθνική Τράπεζα, ΕFG Εurobank και Τράπεζα Πειραιώς έδωσε η Μarfin Αnalysis σε πρόσφατη έκθεση. Αναλυτικά, στα 27,9 ευρώ, από 23,39 ενωρίτερα, αύξησε την τιμή στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, για την οποία διατηρεί τη σύσταση «buy». Η νέα τιμή στόχος για τη μετοχή της ΕFG Εurobank διαμορφώνεται στα 11,9, από 9,3 ευρώ προγενέστερα, αλλά η Μarfin Αnalysis υποβάθμισε τη σύσταση σε «accumulate» από «buy» λόγω χαμηλότερων περιθωρίων ανόδου σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες.

Αναπροσαρμογή  εκτιμήσεων | tovima.gr

Νέες, υψηλότερες τιμές στόχους για τις μετοχές των: Εθνική Τράπεζα, ΕFG Εurobank και Τράπεζα Πειραιώς έδωσε η Μarfin Αnalysis σε πρόσφατη έκθεση.

Αναλυτικά, στα 27,9 ευρώ, από 23,39 ενωρίτερα, αύξησε την τιμή στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, για την οποία διατηρεί τη σύσταση «buy».

Η νέα τιμή στόχος για τη μετοχή της ΕFG Εurobank διαμορφώνεται στα 11,9, από 9,3 ευρώ προγενέστερα, αλλά η Μarfin Αnalysis υποβάθμισε τη σύσταση σε «accumulate» από «buy» λόγω χαμηλότερων περιθωρίων ανόδου σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες.

Για την Τράπεζα Πειραιώς, η εγχώρια χρηματιστηριακή ανέβασε την τιμή στόχο στα 13,1 ευρώ, από 9,3 ευρώ ενωρίτερα. Ωστόσο υποβάθμισε τη σύσταση και για την εν λόγω μετοχή σε «accumulate» από «buy» λόγω της ισχυρής ανάκαμψης της μετοχής ως τώρα και του μικρότερου περιθωρίου ανόδου σε σχέση με την τιμή στόχο.

Επίσης η Μarfin Αnalysis εξέδωσε έκθεση για τη μετοχή της Ελλάκτωρ, μειώνοντας την τιμή στόχο στα 7,9 ευρώ, από 8,2 προηγουμένως, αλλά διατήρησε τη σύσταση «buy», δεδομένου ότι η τρέχουσα αποτίμησή της παραμένει χαμηλότερα των 6 ευρώ. Η εγχώρια χρηματιστηριακή απέδωσε τη μείωση της τιμής στόχου μεταξύ άλλων και στην αποχή της εισηγμένης από τα έργα του υπόγειου τούνελ στη Θεσσαλονίκη, μολονότι αποδέχεται ότι τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της εταιρείας ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk