• Αναζήτηση
 • Επανεξελέγη παμψηφεί το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης

  Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΣΦΜΘ) που έγινε στις 7 Μαΐου επανεξελέγη με παμψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: πρόεδρος ο κ. Κ. Πυλαρινός, αντιπρόεδρος ο κ. Γ. Ακκάς, γενική γραμματέας η κυρία Τερέζα Βαλαλά, ταμίας ο κ. Γ. Αθανασιάδης και μέλη οι κκ. Παντ. Κωνσταντινίδης , Χρ. Λαμπράκης, Αλ. Μπακατσέλος, Στ. Νέστωρ, Δ. Παντερμαλής, Θ. Τρικούκης και Δ. Ψωινός. Στην πρώτη συνεδρίασή του το νέο ΔΣ συγκρότησε την τριμελή Γενική Εφορία του συλλόγου, αποτελούμενη από τον κ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Επανεξελέγη παμψηφεί το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης | tovima.gr

  Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΣΦΜΘ) που έγινε στις 7 Μαΐου επανεξελέγη με παμψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: πρόεδρος ο κ. Κ. Πυλαρινός, αντιπρόεδρος ο κ. Γ.

  Ακκάς, γενική γραμματέας η κυρία Τερέζα Βαλαλά, ταμίας ο κ. Γ. Αθανασιάδης και μέλη οι κκ. Παντ. Κωνσταντινίδης , Χρ. Λαμπράκης, Αλ. Μπακατσέλος, Στ. Νέστωρ, Δ. Παντερμαλής, Θ. Τρικούκης και Δ. Ψωινός. Στην πρώτη συνεδρίασή του το νέο ΔΣ συγκρότησε την τριμελή Γενική Εφορία του συλλόγου, αποτελούμενη από τον κ. Τρικούκη ως συντονιστή, την κυρία Βαλαλά και τον κ. Κωνσταντινίδη. Επίσης όρισε για την τριετία 2009-2012 ως τεχνικό σύμβουλο του ΣΦΜΘ τον πολιτικό μηχανικό κ. Π. Μάμαλη.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk