ΕΤΑΚ νομικών προσώπων

Ορίστηκε για το οικονομικό έτος 2009 ο τύπος και το περιεχόμενο της δήλωσης Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) νομικών προσώπων. Εφέτος όσες επιχειρήσεις δεν υποβάλουν δήλωση ΕΤΑΚ θα εντοπιστούν από το σύστημα ΤΑΧΙS και θα τους πραγματοποιηθεί στη συνέχεια ενδελεχής έλεγχος. Σημειωτέον ότι η εν λόγω δήλωση υποβάλλεται σε ένα αντίτυπο και δεν απαιτείται να συνοδεύεται από τα φύλλα υπολογισμού της αξίας ακινήτων (έντυπα 1- 5, Κ1- Κ9 και ΑΑ ΓΗΣ). Το νομικό πρόσωπο υποχρεούται στη συμπλήρωση των οικείων φύλλων υπολογισμού αξίας ακινήτων τα οποία φυλάσσονται στην έδρα του και είναι στη διάθεση της υπηρεσίας όταν αυτά ζητηθούν.

ΕΤΑΚ νομικών προσώπων | tovima.gr

Ορίστηκε για το οικονομικό έτος 2009 ο τύπος και το περιεχόμενο της δήλωσης Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) νομικών προσώπων. Εφέτος όσες επιχειρήσεις δεν υποβάλουν δήλωση ΕΤΑΚ θα εντοπιστούν από το σύστημα ΤΑΧΙS και θα τους πραγματοποιηθεί στη συνέχεια ενδελεχής έλεγχος.

Σημειωτέον ότι η εν λόγω δήλωση υποβάλλεται σε ένα αντίτυπο και δεν απαιτείται να συνοδεύεται από τα φύλλα υπολογισμού της αξίας ακινήτων (έντυπα 1- 5, Κ1- Κ9 και ΑΑ ΓΗΣ).

Το νομικό πρόσωπο υποχρεούται στη συμπλήρωση των οικείων φύλλων υπολογισμού αξίας ακινήτων τα οποία φυλάσσονται στην έδρα του και είναι στη διάθεση της υπηρεσίας όταν αυτά ζητηθούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk