Τις δυνατότητες του Ιnternet και τη σημασία της εικόνας στις επιλογές των Ελλήνων αξιοποιεί η κυρία Κατερίνα Γιωργαλλή, ιδιοκτήτρια του www.kratisi.com, της πρώτης εταιρείας στην Ελλάδα που από τον Ιούλιο προσφέρει υπηρεσίες online κρατήσεων σε εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα έχει τις ρίζες στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2006, αφού η ανάπτυξη του λογισμικού από την αρχή ήταν απαραίτητη για τη σημαντική αυτή επένδυση. Ως το τέλος του μήνα περίπου 25 εστιατόρια θα έχουν συνδεθεί με το σύστημα online κρατήσεων, που περιλαμβάνει την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την προσαρμογή λογισμικού για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όμως περιλαμβάνονται και μέλη που προβάλλονται με πιο εμπλουτισμένο υλικό ή με μια απλή αναφορά των εστιατορίων ή των κέντρων διασκέδασης.

Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας διαμορφώνεται ανάλογα με τις υπηρεσίες (online κράτηση, εμπλουτισμένα στοιχεία, απλή αναφορά, ενισχυμένη επικοινωνία) και είναι μια συνδρομή που κυμαίνεται από 20 ευρώ ως 350 ευρώ τον μήνα. Παράλληλα προσφέρει δωρεάν τον εξοπλισμό (hardware), το πρόγραμμα (software) και την τεχνική υποστήριξη.

Το γεγονός ότι οι χρήστες Ιnternet στη χώρα ανέρχονται στο ένα τρίτο του πληθυσμού δίνει μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη του εγχειρήματος, που δέχεται 15.000-20.000 επισκέψεις τον μήνα. Παράλληλα η εταιρεία διευρύνει τη σχέση της και με τα ξενοδοχεία έχοντας συνάψει συμφωνία με μεγάλη αλυσίδα για online κρατήσεις στα εστιατόριά της.