Στην Ερείκουσα, ένα μικρό καταπράσινο νησί βορειοδυτικά της Κέρκυρας, όπου ευδοκιμούν το θυμάρι, η μυρτιά, το φασκόμηλο, το δενδρολίβανο, το αλογοθύμαρο και το ρέικι, φτιάχνεται ένα ιδιαίτερο μέλι που έφτασε πρόσφατα στα γραφεία μας. Είναι το Βιολογικό Μέλι Ερείκουσας της οικογένειας Βασιλάκη που ασχολείται με τη μελισοκομία από το 1981, ενώ σήμερα η δεύτερη γενιά της οικογένειας συνεχίζει την παράδοση με την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Δοκιμάσαμε επίσης άλλα δύο είδη της σειράς «μ», το βραβευμένο Βιολογικό Μέλι Κέρκυρας και το Μέλι από Ανθη και Κωνοφόρα από ανθότοπους της ευρύτερης ελληνικής φύσης.

Σε επιλεγμένα παντοπωλεία και μεγάλα σουπερμάρκετ.