Ο Ερμής στον Ταύρο και η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα ταρακουνήσουν αισθήματα και προϋπολογισμούς

ΤΑΥΡΟΣ

Ηλιος και Δίας συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιό σας, ενώ παράλληλα φιλοξενείτε και τον Ερμή, που σας επιτρέπει τις επόμενες εβδομάδες να θέσετε νέες βάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμη και αν κάτι τελειώσει τον Μάιο, μην ανησυχείτε, διότι θα έχετε την ευκαιρία νέων καταστάσεων στη ζωή σας τους επόμενους μήνες. Ανάδρομος ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στον τομέα των οικονομικών μάλιστα, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή αναθεωρήσεις στην προσωπική σας ζωή.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Ετοιμάστε ταξίδι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σάς καλεί να δουλέψετε περισσότερο και παράλληλα να φροντίσετε την υγεία σας. Οι άμυνές σας είναι πιο ευάλωτες και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ατονία και κούραση. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα της προσωπικής ζωής σας ως το τέλος του Ιουνίου. Οσοι βρίσκεστε σε νέα σχέση θα έχετε τον χρόνο να δείτε πώς θα πάει, ενώ και οι ήδη δεσμευμένοι ίσως δείτε τώρα πώς θα καλύψετε πιθανές αδυναμίες στην επικοινωνία σας.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Προσηλωθείτε σε σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα φίλοι ή στενοί συνεργάτες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Ετσι, είτε δεχτείτε την υποστήριξή τους είτε νοιαστείτε εσείς για αυτούς και τους βοηθήσετε, οι άνθρωποι που συνθέτουν τον φιλικό σας κύκλο θα είναι οπωσδήποτε δίπλα σας. Οι προϋποθέσεις για να επιτύχετε έναν στόχο υπάρχουν, αρκεί να «βαδίσετε» με παρέα. Αν τελευταία σκέφτεστε να πάρετε κάποια απόφαση η οποία αφορά ένα ακίνητο, πιθανώς η ανάδρομη Αφροδίτη να φέρει καθυστερήσεις και να έχετε οριστικές απαντήσεις στο τέλος Ιουνίου.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Διεκδικήσεις στη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα είναι προτεραιότητα και αυτή την εβδομάδα, ειδικά για τα λιοντάρια του τελευταίου δεκαημέρου, αφού σας προσφέρονται οι δυνατότητες να αναπτύξετε τη δουλειά σας ή να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο. Η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως φέρει καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σας, αλλά μην ανησυχείτε. Ερωτικά, ξεκινάει μια περίοδος στην οποία όλα αρχίζουν να μπλέκονται γλυκά, παρόν, μέλλον, παρελθόν. Το ξεκαθάρισμα δεν θα έρθει πριν από το τέλος Ιουνίου.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Εντυπωσιάστε συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφροδίτη ανάδρομη σημαίνει καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα και αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη ως το τέλος Ιουνίου, ώστε να μην ξανοίγεστε. Το διάστημα ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές (αν έχετε εξετάσεις αυτή την περίοδο, είστε από τους ευνοημένους), ταξίδια (ακόμη και στο εξωτερικό), νέα επαγγελματικά πρότζεκτ και σας κάνει να αισιοδοξείτε ότι τα όνειρά σας σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα. Μόνο μη βιαστείτε, αφού μπορείτε να αφήσετε για αργότερα ό,τι δεν είναι εξαιρετικά επείγον.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Εύνοια σε σπουδές/ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Η κινητικότητα στα επαγγελματικά δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ευνοϊκά για τις υποθέσεις σας, αλλά ότι μπορεί να ταλαιπωρηθείτε αρκετά ώσπου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάδρομη Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, ως το τέλος Ιουνίου μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στα οικονομικά ή αναθεωρήσεις στις προοπτικές μιας σημαντικής σχέσης. Αν σχετίζεστε επαγγελματικά με άτομα από το εξωτερικό, δείξτε υπομονή, διότι θα εμφανιστούν εμπόδια στην πραγματοποίηση ενός στόχου σας.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Βελτιώστε τα εργασιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή δίνει άλλη διάσταση σε σχέσεις και συνεργασίες και οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου έχετε μεγαλύτερους προβληματισμούς. Για κάποιους ο Μάιος μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας σχέσης έπειτα από πολλά προβλήματα και εντάσεις, για κάποιους άλλους το ξεκίνημα μιας νέας ιστορίας. Φυσικά, το ίδιο θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε μια επαγγελματική συνεργασία. Η ανάδρομη Αφροδίτη χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές επενδύσεις και στις ερωτικές παλινωδίες.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Κάντε μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έντονη κινητικότητα στη δουλειά δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε. Νέες ευθύνες, μια παράλληλη εργασία που επιθυμούσατε καιρό για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή και μια σημαντική διαφοροποίηση στον ήδη υπάρχοντα χώρο εργασίας είναι μερικά από τα σενάρια των επόμενων εβδομάδων. Η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας σας κάνει να αναθεωρείτε πολλά για τις σχέσεις σας (φιλικές, ερωτικές), αλλά δεν σας δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις πριν από το τέλος Ιουνίου.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Φροντίστε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ανοίγει νέους ορίζοντες στα ερωτικά για τους γεννημένους προς το τέλος του ζωδίου. Αν είστε ακόμη μόνοι-ες, επωφεληθείτε από νέες γνωριμίες και σχέσεις, δείξτε όμως υπομονή προτού επενδύσετε συναισθηματικά. Να είστε πιο προσεκτικοί στον χώρο της δουλειάς και στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Αποφύγετε το παρασκήνιο και μην εμπιστεύεστε σκέψεις σας σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την εχεμύθειά τους, ειδικά αν πρόκειται για σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα οδηγηθείτε σε αποφάσεις για ένα νέο ξεκίνημα είτε στον χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς. Μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, κάποια αλλαγή στους ανθρώπους που μπορεί να προΐστανται, η άφιξη ενός νέου μέλους στο σπίτι είναι μερικά από τα ενδεχόμενα αυτής της περιόδου, με τόσους πλανήτες στον Ταύρο. Προσοχή στα ερωτικά σας, διότι με ανάδρομη Αφροδίτη τα μπερδέματα ως το τέλος Ιουνίου ίσως είναι περισσότερα από όσα αντέχετε.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Αλλαγές σε σπίτι/δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλη μια ευκαιρία για συμφωνίες στη δουλειά, για ταξίδια επαγγελματικού χαρακτήρα και για καλύτερη επικοινωνία σάς δίνει η πορεία του Ερμή στον Ταύρο. Μοναδικό «αγκάθι», σε ένα κατά τα άλλα βατό διάστημα, τα οικονομικά και οι σχέσεις. Εκεί, με την ανάδρομη Αφροδίτη, πρέπει να κάνετε υπομονή και, επίσης, να μην είστε πολύ σπάταλοι. Αυτό ισχύει ως το τέλος Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα δοκιμαστούν κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις στη φθορά του χρόνου και όχι μόνο.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Ταξίδι για δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά και οι προοπτικές τους σας προβληματίζουν στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Η νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα που επιθυμείτε να τακτοποιηθεί: μια αύξηση, χρήματα που περιμένετε, μια νέα αποδοτική εργασία, ακόμη και εποχική, μια ανακαίνιση ή ένα πιθανό έξοδο για επενδύσεις σε ακίνητα. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν εμποδίζει να πάρετε χρήματα που σας οφείλονταν, αποφύγετε ωστόσο τις νέες οικονομικές συμφωνίες ως τις 27 Ιουνίου.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Οικονομικές ζυμώσεις.