Τώρα που μας αποχαιρετά και ο Απρίλιος, οι πλανητικές προδιαγραφές είναι πιο θετικές για νέα ξεκινήματα κάθε είδους. Την εβδομάδα αυτή κυριαρχεί το τρίγωνο Ηλιου – Πλούτωνα που εξυπηρετεί Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, αλλά και Σκορπιούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες ξεκινάει για εσάς, αφού η αρμονική όψη Ηλιου –
Πλούτωνα (28-29/4) μυρίζει επιτυχία και χρήμα: μπορεί να δεχθείτε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, να κάνετε μια καλή οικονομική συμφωνία, να επωφεληθείτε από άτομα με θέση ισχύος. Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας και μπορείτε να εξαργυρώσετε τώρα τους κόπους χρόνων, τουλάχιστον επαγγελματικά. Καλύτερα πηγαίνουν και τα ερωτικά!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εύνοια στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι η παρουσία του Αρη εξακολουθεί να δυσκολεύει την καθημερινότητα σας, φορτώνοντάς τη με περισσότερες απαιτήσεις και αξιώσεις από το κοινωνικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον, η εβδομάδα κρύβει έναν άσο για τα οικονομικά σας. Μια ανέλπιστη οικονομική ευκαιρία, ακόμη και για κάτι σύντομο, μπορεί να σας προσφέρει χαρά και να λύσει μερικά προβλήματα (ιδίως αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους). Η Αφροδίτη σάς ακολουθεί πιστά ως τις αρχές Αυγούστου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Χρήμα και γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενισχυμένη η αισιοδοξία σας αυτή την περίοδο, ενώ τον Μάιο θα δείτε να εξαφανίζονται άγχη και ανησυχίες που μπορεί να υπάρχουν τώρα στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Για τα οικονομικά σας η εβδομάδα έχει μια θετική νότα και με την ακόμη ισχυρή επίδραση της νέας Σελήνης, μπορείτε να επωφεληθείτε για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ο Δίας θα βρίσκεται ως τον Ιούνιο στον τομέα των νέων στόχων, ευνοώντας τη στήριξη από αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Χείρα βοηθείας από φίλους.

ΛΕΩΝ

Αρκετά είναι αυτά που νιώθετε ότι δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς θα θέλατε τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, αλλά μέσα σε όλο το άγχος και την ανησυχία για τα επαγγελματικά υπάρχουν και πράγματα που πάνε κατ’ ευχή, όπως οι διαπροσωπικές σχέσεις. Μην εστιάζετε μόνο στη δουλειά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθάει κάπως τα οικονομικά ως τα μέσα Μαΐου. Ο Ερμής από τον Κριό σάς επιτρέπει να προωθήσετε τις ιδέες σας και οι απόψεις σας βρίσκουν ανταπόκριση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Χαλάρωση με καλή παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος, μολονότι όχι ιδιαίτερα αποδοτικός ερωτικά και οικονομικά, είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος σε ευκαιρίες! Ο Δίας από τον Ταύρο και ο Αρης στο ζώδιό σας φέρνουν επιτυχίες σε θέματα σπουδών, σχέσεων με εξωτερικό, νομικά ζητήματα και επαγγελματικές συμφωνίες. Τις ευκαιρίες δεν σας τις παρέχει μόνο αυτή η εβδομάδα, αλλά όλο το διάστημα από τώρα και ως τον Ιούνιο. Κινηθείτε, λοιπόν, με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια σημαντική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα σιγά σιγά αρχίζουν να βελτιώνονται, τουλάχιστον στα οικονομικά ή σε θέματα δουλειάς. Μαζί με τη βοήθεια του Δία έχετε και την υποστήριξη της Αφροδίτης που θα σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά, να κερδίσετε θαυμαστές και υποστηρικτές και να προωθήσετε επιτυχώς οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Βέβαια, οι γεννημένοι μετά τις 15/10 έχουν ακόμη μπροστά τους ένα αρκετά δύσκολο και αγχωτικό διάστημα που δεν τους δίνει την ξενοιασιά ή την εύνοια που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κέρδη και έσοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Δία στους τομείς γάμου, σχέσεων και συνεργασιών θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς ως τον Ιούνιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο. Οι περισσότεροι αυτό το διάστημα φαίνεται ότι παίρνετε αποφάσεις σημαντικές για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών και, εδώ που τα λέμε, πολύ καλά κάνετε, διότι αργότερα η κρίση σας δεν θα είναι ορθή. Η ιδέα μιας αλλαγής αρχίζει να ωριμάζει μέσα σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναζήτηση νέου χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλοδοξίες και ανησυχίες απογειώνονται και δύσκολα θα βάλετε νερό στο κρασί σας ή θα δεχτείτε τους όρους των άλλων. Ο Αρης εξακολουθεί να πυροδοτεί στο ζώδιό σας τα απωθημένα σας στον εργασιακό τομέα και να σας κάνει από τη μία δυναμικούς και απαιτητικούς και από την άλλη ριψοκίνδυνους! Το πιθανότερο είναι οι προτάσεις που έρχονται να μην εξελιχθούν όπως φαντάζεστε ή όπως σας παρουσιάζονται. Γι’ αυτό μετριάστε τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας και σκεφτείτε συνετά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα κοντινό ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζετε πλέον τις καταστάσεις. Οι περισσότερες πλανητικές επιρροές είναι θετικές ή ουδέτερες προς το ζώδιό σας και έτσι έχετε ευχέρεια επιλογών. Οικονομικά θέματα μπορούν να απογειωθούν, με την ιδιαίτερα θετική όψη Ηλιου – Πλούτωνα που συμβάλλει στην αναπτέρωση του ηθικού και του… πορτοφολιού σας! Οι γεννημένοι μετά τις 15/1 είστε πιο προβληματισμένοι εξαιτίας του Κρόνου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κερδοφόρες ενασχολήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος δεν σας έχει δείξει ακόμη το χαμογελαστό του πρόσωπο, αλλά, όσο πλησιάζουμε στο τέλος του, σαφώς αρχίζει να γλυκαίνει και να σας προϊδεάζει για όσα θα συμβούν μετά. Το άγχος μετατοπίζεται σε θέματα οικογενειακά ή σπιτιού. Αν είχατε σκοπό να μετακομίσετε, να αναζητήσετε ακίνητο, να κάνετε επιδιορθώσεις ή ανακατασκευές, η εβδομάδα προσφέρεται. Αν για όλα αυτά χρειάζεστε και χρηματοδότηση ή δάνειο, τότε μη χάνετε χρόνο… Τακτοποιήστε το οπωσδήποτε πριν από τις 15/5.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στήριξη από αγαπημένους.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε ανακουφισμένοι από τις ταλαιπωρίες της δουλειάς και τον φόρτο των τελευταίων εβδομάδων. Και μολονότι κάποια ζητήματα εξακολουθούν να σας προκαλούν άγχος, όπως τα ερωτικά ή τα οικονομικά, φαίνεται ότι τα αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, επειδή η Αφροδίτη, σε κόντρα από τους Διδύμους, θα πολλαπλασιάσει τα έξοδά σας, πρέπει να κρατήσετε μια σταθερή και αρκετά συντηρητική στάση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανεώστε το σπίτι.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να περιδιαβάζει στο ζώδιό σας, οι ρυθμοί παραμένουν γρήγοροι, χωρίς ωστόσο να σας προκαλούν σημαντικό άγχος και πίεση. Πράγματι, αυτή η εβδομάδα σας παρέχει εύνοια και σημαντική στήριξη ώστε να εστιάσετε στις προτεραιότητές σας στο σπίτι, στη δουλειά και στις σχέσεις. Επειδή τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο χαλαρά τον Μάιο, επωφεληθείτε αυτό το διάστημα. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια αγοραπωλησία ή να αναζητήσετε κάποιο ακίνητο, τώρα έχετε το πράσινο φως!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια όμορφη απόδραση.