Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλεσμένος στη 2η ώρα της εκπομπής «Αυτοπροσώπως» του Νίκου Θρασυβούλου. Συντονιστείτε (14:15-15:00) στον Βήμα 99.5 και κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μου λες αλήθεια;»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1955 στον Πειραιά.

Παρουσίαζε από το 2004 ως το προσωρινό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης το καλοκαίρι του 2013, μία τηλεοπτική εκπομπή μουσικού χαρακτήρα με τον τίτλο Στην υγειά μας, που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ. Μετά το κλείσιμο, την εκπομπή παρουσιάζει το κανάλι Alpha. Στην εκπομπή προσκαλούνται τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα, που παρουσιάζουν επιτυχίες τους, καθώς και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Ο Σπ. Παπαδόπουλος είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα και έχουν ένα γιο τον Αλέξανδρο.

» Μου λες αλήθεια;»

μια κωμωδία που μιλά για το … ψέμα!

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η μεγάλη επιτυχία του Σπύρου Παπαδόπουλου, «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» του Florian Zeller. Είναι ένα έργο γραμμένο από τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου.

Το «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» είναι μια πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του… κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα…. και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την «μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της»… περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της να «λάμψει».
Ναι, αλλά, αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα… διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει!

Μετάφραση:Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Σκηνοθεσία:Σπύρος Παπαδόπουλος.
Παίζουν:Σπύρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλιος Πέτσος ( σε μια ευφυέστατη σκηνοθετική προσέγγιση των απαραίτητων αλλαγών στα σκηνικά )
Σκηνικά:Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια:
Μάκης Τσέλιος