Ο μαγικός κόσμος του ηλεκτρονικού καταστήματος Μiss Flamingo ταξιδεύει με καλοκαιρινή διάθεση σ’ ένα κόσμο μοντέρνο για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τις κομψές και ξεχωριστές επιλογές, τόσο για τις ίδιες, όσο και για τους μικρούς τους θησαυρούς.

Για τους φετινούς καλοκαιρινούς μήνες, η σχεδιάστρια Εφη Παπαϊωαννίδη, η οποία υπογράφει τη σειρά των γυναικείων και παιδικών ρούχων «MissFlamingo», παρουσιάζει την καινούρια συλλογή «Everyone Is Wearing Them!». Χειροποίητα ζωγραφιστά μπλουζάκια, ζέρσεϊ αέρινα φορέματα, αλλά και βαμβακερά καφτάνια συνθέτουν μια όμορφη κολεξιόν για την καθημερινή Ελληνίδα με στόχο την άψογη ποιότητα των υφασμάτων, αλλά και την άψογη ελληνική ραφή.

Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης κοριτσίστικες tutu φούστες σε πολλά χρώματα, ολοκληρωμένη συλλογή αξεσουάρ για τις μικρές μας φίλες με χειροποίητους φιόγκους κορδέλες, καθώς και την ελληνική αποκλειστική συλλογή με τα κοριτσίστικα φορεματάκια.

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της Miss Flamingo είναι τα αξεσουάρ παπουτσιών «Shwings» από την Αμερική. Τα «Shwings»» έρχονται από το Hollywood και είναι πολύ γνωστά μιας και έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα μόδας, όπως η Nike, το Barneys New York, το Nordstrom, το Neiman Marcus και το Saks Fifth Avenue.