Το υλικό διακόσμησης 3D Art  – το οποίο εισάγει η εταιρεία Mobili Italiani – αποτελείται από 80% ζαχαροκάλαμο και 20% μπαμπού γεγονός που το καθιστά απόλυτα υγιεινό για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Σε αντίθεση με άλλα δομικά υλικά δεν περιέχει τοξικές και καρκινογόνες ουσίες ενώ έχει μηδενική εκπομπή ρύπων. Ακόμη και για τη συγκόλληση των ινών δε χρησιμοποιούνται χημικές κόλλες αλλά οι ίδιες οι φυσικές ουσίες του φυτού από το οποίο προέρχονται. Έτσι, ο χώρος με τη χρήση τέτοιων στρωμάτων, έχει τη δυνατότητα να «αναπνέει» σαν ζωντανός οργανισμός.

Μια πρωτότυπη, οικονομική ιδέα που μπορεί να ανταποκριθεί στη διακοσμητική διαμόρφωση ενός νέου χώρου αλλά και στις απαιτήσεις μιας ανακαίνισης καθώς η τοποθέτηση του είναι πολύ εύκολη ενώ η επιφάνεια του μπορεί να βαφεί σε όποια απόχρωση επιθυμείτε. Παράλληλα, αποτελεί μιας υψηλής αισθητική πρόταση για να εξασφαλίσει κανείς θερμομόνωση και ηχομόνωση – ιδιότητες που βασίζονται στις φυτικές ίνες από τις οποίες κατασκευάζονται τα 3D Art πάνελ.
Παράλληλα, τα τρισδιάστατα μοτίβα – τα οποία διαμορφώνονται επίσης μέσω φυσικών τεχνικών επεξεργασίας – δημιουργεί ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα παραπέμποντας στην εικόνα ενός γλυπτού αλλά και χαρίζοντας προοπτική σε ένα χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: 3dart.gr