Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η σημερινή συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη με τους 450 απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και με τους χιλιάδες συναδέλφους τους παρατασιούχους που απολύθηκαν μετά την 31η Μαρτίου.
Οι 450 απολυμένοι συμβασιούχοι του δήμου Θεσσαλονίκης κατέβηκαν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσουν τον κ. Σκουρλέτη μετά και την απόρριψη της προσωρινής διαταγής από το δικαστήριο και να προχωρήσουν με συναδέλφους τους από την Αθήνα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών.
Στην διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους τους, ο υπουργός Εσωτερικών , σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, ήταν κυνικός και απόλυτος λέγοντας « δεν μπορεί να γίνει κάτι για εσάς».
Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους συγκεντρωμένους συναδέλφους τους και ορισμένοι πέταξαν αυγά και γιαούρτια στην είσοδο του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά την αποχώρησή τους ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την Βουλή.
Από την σημερινή κινητοποίηση των συμβασιούχων των ΟΤΑ, απείχε η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία δεν έχει ακόμη βγάλει ούτε μία ανακοίνωση για τους απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης.