Παραλύει την Τετάρτη, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κόντρα στις κυβερνητικές πολιτικές.

Η συγκέντρωση των συνδικάτων θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10:30 στην Ομόνοια.

Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ), οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι δικαστικοί υπάλληλοι, η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 00:01, μετά τα μεσάνυχτα, έως τις 00:00 πριν τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχουν επίσης η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών & Αρχιεργατών ΟΛΠ.

Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιούνται και οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς, ενώ προβλήματα θα υπάρχουν και στις πτήσεις.

Μπλακ-άουτ στις πτήσεις την Τετάρτη

Με προσωπικό ασφαλείας η λειτουργία των νοσοκομείων την Τετάρτη

ΠΝΟ: Αποφάσισε συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 6 Νοεμβρίου

Συμμετοχή των μέσων μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη


Ποια μέσα μεταφορά κυκλοφορούν Τρίτη και Τετάρτη

Πεντάωρη στάση εργασίας από την ΕΣΗΕΑ