Πέντε κλειστές κούτες τσιγάρων, χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και 21 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών βρέθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., φυλαγμένα στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε την Τρίτη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τα τσιγάρα βρέθηκαν σε δυο φοριαμούς φύλαξης υλικών και προσωπικού και σχηματίζεται δικογραφία ενώ διερευνώνται η προέλευση και οι κάτοχοι των προϊόντων.
Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης πηγές της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν πως η έρευνα στη συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται μετά από καταγγελίες ότι αστυνομικοί παίρνοντας μέρος των κερδών επέτρεπαν σε μετανάστες να ασχολούνται με πώληση λαθραίων τσιγάρων.
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως στο «μικροσκόπιο» της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της έρευνας για συνεργασία αστυνομικών με στελέχη της Χρυσής Αυγής, έχει μπει υψηλόβαθμος αξιωματικός που υπηρετούσε στο τμήμα ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική.