Μια 31χρονη τοξικομανής σκότωσε το τριών μηνών αγοράκι της και στη συνέχεια το έβαλε στην κατάψυξη! Το έκανε αυτό προκειμένου να μην επέλθει σήψη στο σώμα του μωρού και να μην αντιληφθεί αμέσως την πράξη της ο 49χρονος σύζυγός της ο οποίος και αυτός φέρεται να έχει εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας η 31χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του τριών μηνών βρέφους της στο Αλεποχώρι Αχαΐας.

Η μητέρα, η οποία κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίτσας, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από σχετικό ένταλμα του ανακριτή Πατρών.

Αυτό το πρωτοφανές έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Tρίτης σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό Αλεποχώρι Αχαΐας (με περίπου 30 κατοίκους) κοντά στην περιοχή της Χαλανδρίτσας.

Η ανθρωποκτονία φέρεται σύμφωνα με την κατάθεση της μάνας να έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν έφυγαν από το σπίτι η μητέρα της κοπέλας και ο σύζυγός της που αναχώρησε για ολιγοήμερο ταξίδι. Η γυναίκα φέρεται υπό την επήρεια των ναρκωτικών να κτύπησε το τρίμηνο μωρό της«με τα χέρια της»όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις αναφορές της ίδιας, όταν ύστερα από λίγες ώρες αντελήφθη ότι το παιδί της ήταν νεκρό το έβαλε μέσα στην κατάψυξη για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη της. Ετσι όταν την Τρίτη το πρωί γύρισε ο σύζυγός της εκείνη είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του μωρού στην κούνια, προκειμένου να τον ξεγελάσει και να πιστέψει ότι πέθανε τότε από παθολογικά αίτια. Ομως ο πατέρας του μωρού όταν είδε ότι αυτό ήταν παγωμένο, εκείνη αναγκάσθηκε να ομολογήσει την φρικιαστική πράξη της.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. , το πρωί του Σαββάτου η γυναίκα «χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέββατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει την επόμενη μέρα το πρωί. Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου της».

Τη στιγμή εκείνη στο σπίτι ήταν και τα άλλα δυο παιδιά της, δυο δίδυμα αγόρια ηλικίας 16 μηνών τα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, για ληστείες αλλά και ανθρωποκτονία.