Για μια ακόμα νύχτα θα παλέψουν κόντρα στα πύρινα μέτωπα στις περιοχές της χώρας οι πυροσβέστες, ελπίζοντας ότι το πρώτο φως της ημέρας θα τους βρει «νικητές» σε αυτή τη μάχη με τη φωτιά.
Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μέτωπα στην Ανατολική και Δυτική Αττική, όπου συγκεντρώνεται τεράστια δύναμη πυροσβεστών, σε δύο περιοχές των Χανίων, στο Κιάτο Κορινθίας και στη Λάρυμνα.
Στα Γεράνεια Όρη επιχειρούν 176 πυροσβέστες με 74 οχήματα και 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ τις ενέργειές τους βοηθούν εθελοντικά οχήματα, υδροφόρες και μηχανήματα έργου από την Περιφέρεια Αττικής, τους δήμους Μεγαρέων, Λουτρακίου, Βάρης- Βουλιαγμένης, καθώς και μηχανήματα έργου από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο μέτωπο της Καλλιτεχνούπολης του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου Αττικής, μάχη με το πύρινο μέτωπο δίνουν 196 πυροσβέστες με 96 οχήματα και 90 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Στο σημείο βρίσκονται και 12 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα με 25 εθελοντές.

Στη θέση Ζεμενό Κιάτου Κορινθίας επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 45 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο, ενώ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο.

Στο Μετόχι Βρυσσών, στα Χανιά Κρήτης συνεχίζουν τις προσπάθειες κατάσβεσης 60 πυροσβέστες με 27 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, στον Πλατανιά Χανιών στη θέση Κακόπετρα, επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 15 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Σουφλί

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε σε πευκοδάσος στην περιοχή της Λευκίμης του δήμου Σουφλίου.
Την επιχείρηση κατάσβεσης θα συνεχίσουν και απόψε επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, θα επιχειρούν εννέα πυροσβεστικά οχήματα, 22 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα 41 ατόμων.