Και το όνομα αυτού Κ. Ζουράρις. Σε αυτόν κατέληξε ο Π. Καμμένος προκειμένου να αναπληρωθεί η θέση του διαγραφέντος αντιπροέδρου της Βουλής εκ μέρους των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένου.
Ο πρόεδρος του κόμματος βρέθηκε αντιμέτωπος με την εξής κατάσταση: από τους επτά βουλευτές που διαθέτει οι τρεις είναι κυβερνητικά στελέχη (Έλενα Κουντουρά, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και Β. Κόκκαλης) και οι άλλοι τρεις είναι οι βουλευτές Αθ. Παπαχριστόπουλος, Κ. Κατσίκης και Κ. Ζουράρις.
Ο πρώτος είχε εγκαίρως αφήσει να διαφανεί ότι δεν επιθυμεί να γίνει αντιπρόεδρος («δεν με αφορά το θέμα» φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του), κάτι που ορισμένοι συνάδελφοί του το συνέδεσαν με τα σενάρια περί πιθανής προσχώρησής του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο δεύτερος είναι για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ persona non grata λόγω των ομοφοβικών απόψεων που έχει διατυπώσει κατά καιρούς.
Οπότε έμενε ο κ. Ζουράρις ο οποίος και επελέγη για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός. Μάλιστα μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι ««δεν θα ρίξω εγώ αριστερή κυβέρνησης», στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ιδιαίτερες ενστάσεις για το πρόσωπό του παρότι τον θεωρούν απρόβλεπτο. Πάντως το αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής έχει και κάποιες θεσμικές απαιτήσεις.
Έτσι με ενδιαφέρον αναμένουν πολλοί βουλευτές να δουν αν ο κ. Ζουράρις θα επιλέξει να διευθύνει τις εργασίες της φορώντας τα μακό μπλουζάκια ή τα γιλέκα που συνηθίζει και βεβαίως περιμένουν με το ίδιο ενδιαφέρον να διαπιστώσουν πώς θα συνεννοούνται μαζί του, καθώς οι περισσότεροι δυσκολεύονται να τον κατανοήσουν όταν ομιλεί εις την αρχαία ελληνική γλώσσα. Από την ψηφοφορία εκλογής του κ. Ζουράρι στην Ολομέλεια της Βουλής απείχαν ΝΔ, ΔΗΣΥ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και η Χρυσή Αυγή. Εξελέγη με 138 «υπέρ» έναν 1 «παρών».