Στην ανανέωση της συμφωνία της με την ΗΒΟ, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στην Αμερική, προχώρησε η NOVA Για τα επόμενα χρόνια οι πολυβραβευμένες σειρές και οι ταινίες Ά προβολής της HBO θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema, ενώ θα είναι διαθέσιμες και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova Go.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο 8ος και τελευταίος κύκλος της σειράς φαινόμενο, «Game of Thrones», με τους εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο και με τις πολυάριθμες βραβεύσεις (Golden Globes, SAG και βραβεία Emmy), η οποία μέσα στο 2019 θα κάνει το μεγάλο φινάλε ταυτόχρονα με την Αμερική και στα κανάλια Novacinema.
Επιπλέον δημοφιλής σειρές έχουν ήδη κάνει ή επρόκειτο να κάνουν ταυρόχρονη πρεμιέρα σε Αμερική και Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Westworld», η οποία είναι βασισμένη στο επιτυχημένο ομότιτλο γουέστερν επιστημονικής φαντασίας του 1973 με πρωταγωνιστές τους Ed Harris, Evan Rachel Wood και Thandie Newton έκανε ταυτόχρονη πρεμιέρα στις 22 Απριλίου 2018, ενώ η μίνι σειρά «Big Little Lies II», με την Meryl Streep να συμπρωταγωνιστεί δίπλα στις Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodleyκαι Laura Dern αναμένεται να κάνει μέσα στο 2019.
Μέσω της συμφωνίας με την HBO, η Nova έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα και για την προβολή ταινιών Ά προβολής αλλά και επιλεγμένων ντοκιμαντέρ, όπως μεταξύ άλλων η βιογραφική τηλεταινία του Barry Levinson, «Paterno», με πρωταγωνιστή τον Al Pacino, η κινηματογραφική μεταφορά του αριστουργηματικού μυθιστορήματος του Ray Bradbury, «Fahrenheit 451» με τον πολυβραβευμένο Michael Shannon, την ανερχόμενη Sofia Bοutella και τον Michael B. Jordan.
Σχολιάζοντας εκ μέρους της Nova την ανανέωση της συνεργασίας με την HBO, η Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director,δήλωσε σχετικά: «H HBO αποτελεί συνώνυμο του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού περιεχομένου παγκοσμίως και άρα δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευτυχείς με την επέκταση της συνεργασίας μας. Άλλωστε, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την παροχή εξαιρετικού τηλεοπτικού περιεχομένου στους πελάτες μας».

Η νέα συμφωνία με την ΗΒΟ συμπεριλαμβάνει δικαιώματα για την διανομή περιεχομένου σε laptop, tablet και smart phones, μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.