Τι και αν η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν να «βγάζουν» στον αέρα νέες εκπομπές εμπλουτίζοντας έτσι κυρίως το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Τρεις νέες εκπομπές έρχονται λοιπόν στον αέρα του ΣΚΑΙ που θα γεμίσουν τα απογεύματά του Σαββατοκύριακου και να μας ταξιδέψουν σε νέες διαδρομές.
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επανέρχονται στην μικρή οθόνη με το DOT. Ένα μαγκαζίνο που περιλαμβάνει συνεντεύξεις, μόδα, μαγειρική, αστρολογικές προβλέψεις και πολλές εκπλήξεις. Το ψυχαγωγικό τηλεοπτικό «περιοδικό», που πέρυσι προβαλλόταν στην Κύπρο, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου στις 18.00 και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.
Μια ώρα αργότερα, στις 19.00, ο Στέλιος Παρλιάρος επανέρχεται με τις «Γλυκές Αλχημείες» του, που φέτος συμπληρώνουν δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, και μας υπόσχεται να μας ταξιδέψει «στους πιο γλυκούς και λαχταριστούς γευστικούς προορισμούς».
Με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο συνεχίζει για 4η σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο «Happy traveler» Ευτύχης Μπλέτσας και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19.00. Στην πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, δύο απλοί ταξιδιώτες, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα – με τις κάμερες στο χέρι και με αποσκευή την καλή τους διάθεση – είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν από το φαράγγι της Σαμαριάς και τη Γαύδο μέχρι τη Λαπωνία και το χωριό του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία. Από την Αυστραλία και τα νησιά του Ειρηνικού μέχρι την Ιρλανδία και τα βάθη της Ασίας.