Hart of Dixie
Star, 16.30
Η πόλη της Μπλούμπελ έχει πληγεί από ένα έντονο κύμα καύσωνα και η Ζόι ανακαλύπτει ότι η υπερβολική ζέστη τούς κάνει όλους να συμπεριφέρονται με διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως και να έχουν λιγότερες αναστολές. Στην πραγματικότητα η Ζόι προσπαθεί να αντισταθεί με όλες τις δυνάμεις της και να αγνοήσει την έντονη έλξη που αισθάνεται για τον Γουέιντ. Δεν φαίνεται όμως να τα καταφέρνει ως το τέλος. Η Λέμον προετοιμάζεται για να υποδεχθεί την οικογένεια του Τζορτζ και είναι αποφασισμένη να κερδίσει τη συμπάθειά τους. Παρασύρεται όμως από τα συναισθήματά της όταν ο Λαβόν εμφανίζεται στο ίδιο εστιατόριο με τη νέα του συνοδό, την Ντίντι.
Ελληνική ταινία



Τρελός, παλαβός και Βέγγος
Alpha, 16.00



Ενα γκαρσόνι χάνει τη μνήμη του και μέχρι να την ξαναβρεί ταλαιπωρεί τους άλλους και τον εαυτό του. Ο Θανάσης Βέγγος υποδύεται τον… εαυτό του (και σκηνοθετείται από τον εαυτό του) σε συμπαθητική κωμωδιούλα που βλέπεται ακόμη ευχάριστα. (1968, 81′)
Ξένη ταινία



Πώς τελείωσε αυτό το καλοκαίρι


(How I ended this summer)
ΝΕΡΙΤ, 22.00



Δύο ρώσοι εργαζόμενοι σε μικρό μετεωρολογικό σταθμό της Αρκτικής (Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν, Σέργκεϊ Πουσκεπάλις) αδυνατούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους καθότι εκπρόσωποι διαφορετικών γενεών. Ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης τους; Υπέροχα κινηματογραφημένο κοινωνικό δράμα, ένα σχόλιο επάνω στο παλιό και στο καινούργιο πρόσωπο της Ρωσίας, σκηνοθετημένο με φαντασία από τον Αλεξέι Πομπογκρέμπσκι. (Ρωσία, 2010, 124′)

HeliosPlus